Παρασκευή, 29/03/24
Εθνική Νέων (U19)

Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής Νέων (U19)!

Η Εθνική Νέων (U19) την ερχόμενη Τρίτη θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση της στην τελική φάση του Euro 2017, κόντρα στην διοργανώτρια Ολλανδία. Δείτε αναλυτικά όλα τα σενάρια πρόκρισης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα με απλή νίκη επί της Ολλανδίας, και μη νίκη της Ουκρανίας κόντρα στην Φινλανδία, τερματίζει πρώτη και παίρνει το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης.

Αν όμως, την ίδια ώρα η Ουκρανία κερδίσει την Φινλανδία, τότε Ολλανδία, Ελλάδα και Ουκρανία θα βρίσκονται σε τριπλή ισοβαθμία. Εκεί το πράγμα μπλέκει πολύ, καθώς θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων των 3 ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αυτή την στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στο -2, η Ουκρανία 0 και η Ολλανδία +2.

Η Εθνική αν επικρατήσει με 2-0 της Ολλανδίας, οι 3 διεκδικητές θα βρίσκονται στο 0. Αυτό συνεπάγεται με το ότι η Ουκρανία θα πρέπει να μην κερδίσει με πάνω από 3 γκολ διαφορά τους Φινλανδούς, έτσι ώστε η ομάδα του κ.Γκούμα να πάρει την θέση.

Σε περίπτωση που το Ελλάδα-Ολλανδία βγάλει νικήτρια την Εθνική με ένα τέρμα διαφορά και υπάρξει τριπλή ισοβαθμία, στα τελικά πάνε οι “Οράνιε”.

Τέλος, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αν η Ελλάδα ηττηθεί ή φέρει ισοπαλία με τους Ολλανδούς, τότε μένει αυτόματα εκτός διοργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάει για τον Τζόλη!

Ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα δίχτυα του, για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που βγάζει "μάτια" στην Γερμανία. Ο Χρήστος Τζόλης έχει...
ΠΑΟΚ Ακαδημία

Στην… Ολλανδία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει αυθεντικά ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Μία προσπάθεια...
Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...