Πέμπτη, 25/04/24
UEFA Youth League

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών του Youth League! (vids)

Το “εισιτήριο” για τα προημιτελικά του Youth League εξασφάλισαν οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Σάλτσμπουργκ και Μπενφίκα. Δείτε παρακάτω τι συνέβη το προηγούμενο διήμερο σε όλες τις αναμετρήσεις.

Μπαρτσελόνα U19-Πόρτο U19 (2-1)

Η Μπαρτσελόνα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε στα τελευταία 15′ να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει της Πόρτο με 2-1. Το 0-1 για τους “δράκους” έκανε ο Κόστα στο 62′. Οι “γηπεδούχοι” αντέδρασαν, ωστόσο και στο 75′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με γκολ του Ρουίζ. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε  ο Εμπουλά στο 87′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.


ΤΣΣΚΑ Μόσχας U19-Μπενφίκα U19 (0-2)

Αν και τα προγνωστικά την έφερναν ως αουτσάιντερ, η Μπενφίκα έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία. Οι “αετοί” έκαναν το 0-1 με γκολ του Γκονσάλβες στο 16′. Στο 47′ ο Λεόνοβ έστειλε, άθελα του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 0-2, σκορ με το οποίο οι Πορτογάλοι πανηγύρισαν την πρόκριση για τους “4” του θεσμού.


Σάλτσμπουργκ U19-Ατλέτικο Μαδρίτης U19 (2-1)

Σε ένα ακόμα ωραίο παιχνίδι, η Σάλτσμπουργκ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 και “σφράγισε” την παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Αυστριακοί προηγήθηκαν με τον Ιγκόρ στο 48′, ενώ στο 61′ ο Γούλφ έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η U19 της Ατλέτικο ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Ναβάρο στο 79′.


Ρεάλ Μαδρίτης U19-Άγιαξ U19 (2-1)

Στο μοναδικό σημερινό παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 του Άγιαξ στο “Αλφρέντο Ντι Στέφανο” και για συνεχόμενη χρονιά θα είναι παρούσα στα ημιτελικά του Youth League. Οι “μερένχες” έκαναν το 1-0 μόλις στο 5′ με σκόρερ τον Ντάνι Γκόμεζ. Ο “Αίαντας” κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Λάνγκ στο 66′ και να ξαναμπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Η ομάδα του Γκούτι Ερνάντεζ πήρε, τελικά, την πρόκριση, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάρτιν στο 78′.


Στα ημιτελικά η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα, ενώ η φιλόδοξη Σάλτσμπουργκ θα βρει στον δρόμο της την Μπαρτσελόνα. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 21 Απριλίου στην Νιόν της Ελβετίας, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα πραγματοποιηθεί και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...