Ο 20χρονος επιθετικός της Σέλτικ, Μούσα Ντεμεπελέ (γεννημένος στις 12/7/1996) κάνει “παπάδες” τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο “στόχαστρπολλών clubs.
Η τελευταία που προστέθηκε στη λίστα είναι η Έβερτον, που έχει βγει στη “γύρα” για την εύρεση επιθετικού, καθώς ο Ρομέλου Λουκάκου δείχνει φευγάτος απο το “Γκούντισον Παρκ”. Τα “ζαχαρωτά” ενδιαφέρονται για τον 20χρονο φορ, ωστόσο αν θέλουν να τον αποκτήσουν θα πρέπει να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στη τσέπη, καθώς η Σέλτικ δεν διαπραγματεύεται καμία προσφορά κάτω απο 30-35 εκατομμύρια ευρώ.
Στη φετινή σεζόν ο Ντεμπελέ μετράει 45 συμμετοχές με τους “κέλτες” σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 32 γκολ. Πέρα απο την Έβερτον ενδιαφέρον για τον νεαρό ποδοσφαιριστή έχουν εκφράσει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.
Δείτε τον Μούσα Ντεμπελέ σε δράση:
https://www.youtube.com/watch?v=Cle7IM9KWBA