Quiz

Ποιο… παλτό από Ρεάλ-Μπαρτσελόνα είσαι; (quiz)

Άλλο ένα El Clasico βρίσκεται μπροστά μας και ο δικός μας φόρος τιμής δεν αφορά όσους βρίσκονται εκεί, αλλά όσους βρέθηκαν έστω και από τον πάγκο σε τέτοιο ματς και στη συνέχεια της καριέρας τους ήρθαν στο Ελ. Βενιζέλος για να τύχουν αποθεωτικής υποδοχής. Στο τελικό ζύγι, ελάχιστοι ήταν αυτοί που δικαίωσαν το παρελθόν τους. Από τους 17 ποδοσφαιριστές με παρελθόν σε Μπερναμπέου και Καμπ Νου, οι Ζιοβάνι-Ριβάλντο άφησαν τρομερές αναμνήσεις, άλλοι όπως οι Αμπιντάλ-Λούις Γκαρσία-Καμπιάσο είχαν μια αξιοπρέπεια και άλλοι, όπως οι ακόλουθοι, έκαναν τους προέδρους και τους οπαδούς να το μετανιώσουν που κοίταξαν στα πανέρια της Ρεάλ και της Μπάρτσα.

Φλάβιο Κονσεισάο : Ό,τι έχει να θυμάται ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού από τον πρώην αμυντικό μέσο της Ρεάλ είναι ένα ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ντάνι Λάρα Γκαρσία : Όταν ένας ποδοσφαιριστής υπογράφει συμβόλαιο με μπλούζα που έχει σήμα τη μαριχουάνα, τότε ξέρεις τι να περιμένεις πάνω κάτω.

Ντάβιντ Ματέος : Ελάχιστοι τον θυμούνται, αν και αρκετά πρόσφατος. Από τις μεταγραφές του Χιμένεθ στην ΑΕΚ, ήταν σα να μην υπήρξε ποτέ στην ομάδα.

Ραούλ Μπράβο : Δεν θα τον έλεγες ταγάρι, αλλά αυτός ο μέγιστος γυπαετός δεν θα μπορούσε να μείνει απ΄έξω. Το ύψιστο κλαρίνο που ήρθε στα γήπεδα μας από το El Clasico.

Ντράγκαν Τσίριτς : Ο Μαραντόνα των Βαλκανίων, ήρθε στην ΑΕΚ από κακές χρονιές στη Μπαρτσελόνα και άφησε το άθλημα ολοκληρωτικά άμα τη αφίξει του. Τώρα έχει ανοίξει ένα εστιατόριο και ασχολείται με τα διοικητικά της Παρτιζάν.

Ζούλιο Σέζαρ : Σκυλί αμυντικό, μόνο που ξεχνούσε αρκετές φορές τον αντίπαλο επιθετικό. Καλύτερος επιθετικός από αμυντικός.

Ιμπραίμ Αφελάι : Και δώστου τα συνθήματα για τον Ιμπραίμ το καλοκαίρι του 2014. Δεν πέρασαν παρά 5 μήνες για να φανεί πόσο φιάσκο ήταν η περίπτωση του.

Μάικλ Εσιέν : Θλίψη, πίκρα, ελπίδες φρούδες, χαμένα όνειρα. Πιο περιπατητής δε γίνεται. Τόσο περιπατητής που δίδαξε την τέχνη και στον Γουακάσο. Σε μια 5ετία λίγοι θα θυμούνται ότι έπαιξε ένα εξάμηνο ως δεξί μπακ στη Ρεάλ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...