Γερμανία

Παπασταθόπουλος: “Οι ομάδες να στηριχθούν στους νεαρούς”!

“Γιατί να μην στηριχθεί σε νεαρούς;”  ήταν η απάντηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για τον Ολυμπιακό, που φέτος χρησιμοποιεί πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Έλληνας διεθνής, στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για την αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Ντόρτμουντ, μίλησε για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που πρέπει να έχει κάθε ομάδα, προκειμένου να δοθούν ευκαιρίες και να στελεχωθεί η Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Γιατί να μην στηριχθεί ο Ολυμπιακός σε νεαρούς; Από την στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει φθάσει σ΄αυτήν την κατάσταση κι εφ΄όσον δεν υπάρχει δυναμική για τίτλο στην Ευρώπη, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μην συμβαίνει αυτό. Ολες οι ομάδες ανεξαιρέτως θα έπρεπε να στηρίζονται σε 3-4 νέους που ενδεχομένως σε μερικά χρόνια θα μπορούν να πλαισιώσουν και την Εθνική ομάδα. Αυτή η παράμετρος, είναι έναν από τις …θετικές συνέπειες της κρίσης, γιατί ίσως βγουν περισσότερα ταλέντα από τις Ακαδημίες, αντί να πληρώνουν οι ομάδες ξένους ποδοσφαιριστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καρέτσας είναι υποψήφιος για αντί – Λεάο στη Μίλαν!

Το όνομα του Κωνσταντίνου Καρέτσα ακούγεται πλέον σε ένα...

Ο Άρης πήρε νέο προπονητή για την U19 – Όλο το προπονητικό team της Ακαδημίας!

Ο Άρης ανακοίνωσε επίσημα το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών...

Αυτοί θα είναι οι προπονητές της Ακαδημίας του Αστέρα Aktor!

Νέα εποχή ξεκινά για την Ακαδημία του Αστέρα Aktor,...

Νεαρός της U19 του Ατρομήτου πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Γ’ Εθνικής!

Ο Αστέρας Αγίου Νικολάου ενισχύει την επιθετική του γραμμή...

Αλλαγές στον πάγκο της U19 του Άρη – Πήρε “προαγωγή” ο Παπαδόπουλος!

Ανακατατάξεις στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, με μια κίνηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ