Παρασκευή, 19/04/24
ΑΕΚ

“Όργωσε” την Ελλάδα για ταλέντα ο Σαβέφσκι! (vid)

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του “δικεφάλου” βρέθηκε το αμέσως προηγούμενο διάστημα σε Λαμία, Βέροια, Κομοτηνή και Σουφλί. Εκεί επισκέφθηκε τις Ακαδημίες που συνεργάζονται με την ΑΕΚ, προκειμένου να παρακολουθήσει μερικά παιχνίδια και να “τσεκάρει” μελλοντικούς ποδοσφαιριστές.

Όπως γράφει η ανακοίνωση της Ένωσης, το ταξίδι του κ.Σαβέφσκι ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από όσα είδε ο έμπειρος σκάουτερ στις επισκέψεις που πραγματοποίησε.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε η Διεύθυνση της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK σειρά δραστηριοτήτων από 18.3.2017-24.3.2017, που περιλάμβαναν παρακολούθηση αγώνων, αξιολογήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, ενημερωτικές συναντήσεις με προπονητές συνεργαζόμενων ομάδων του Δικτύου και ενημερώσεις γονέων.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση του Δικτύου της ΑΕΚ και ο υπεύθυνος του τμήματος Scouting κ. Τόνι Σαβέβσκι βρέθηκαν διαδοχικά στη συνεργαζόμενη ομάδα Αστέρα Λαμίας για παρακολούθηση αγώνα πρωταθλήματος (18.3.2017) και στη Βέροια (18-20.3.2017) για ενημερωτική ομιλία στους γονείς και τους φορείς της συνεργαζόμενης ομάδας Α.Ο. Μακεδόνας και για αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών από τη Βόρεια Ελλάδα. Επίσης, στη διάρκεια των τριών ημερών στη Βέροια πραγματοποιήθηκε τουρνουά σε διάφορες ηλικίες με -συνεργαζόμενες και μη- ομάδες του Δικτύου, καθώς και ενημερωτική συνάντηση με τους προπονητές του Μακεδόνα Βέροιας.

Στη συνέχεια τα στελέχη της ΑΕΚ βρέθηκαν στην Κομοτηνή (21-22.3.2017) για αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών από τη Θράκη, ενημερωτική ομιλία στους γονείς και τους φορείς της συνεργαζόμενης ομάδας του Δικτύου Α.Π.Σ. Σπάρτακος και ενημερωτική συνάντηση με τους προπονητές της ακαδημίας του Σπάρτακου. Η δραστηριότητα των αξιολογήσεων φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Αγίων Θεοδώρων.

Μετά την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων στην Κομοτηνή, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στη συνεργαζόμενη ομάδα Α.Σ. Έβρος Σουφλίου στο Σουφλί (23.3.2017) για παρακολούθηση αγώνων και προπονήσεων τμημάτων της ακαδημίας και επιμορφωτική συνάντηση με τους προπονητές της ακαδημίας”.

https://youtu.be/5WXIEJscYms

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...