Super League U20

Οι πρώτοι σκόρερ στη Super League U20! (photos)

Επτά αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Super League U20 και ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Μάριος Βρουσάι έχει “αγκαλιάσει” το βραβείο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Το talentabout.gr σας παρουσιάζει τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος, με τον Σωτήρη Πίσπα να βρίσκεται 6 γκολ μακριά απο τον επιθετικό του “αιώνιου” αντιπάλου.

olympiacos_vrousai_4

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται φέτος, ο 18χρονος επιθετικός της U20 του Ολυμπιακού, Μάριος Βρουσάι (γεννημένος στις 2/7/1998), που βρίσκεται στη πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Το βαρύ προβολικό των “ερυθρολεύκων” έχει πετύχει 17 γκολ στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα και αναμένεται να αυξήσει κι άλλο τον αριθμό, καθώς μένουν ακόμα 7 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Παράλληλα στο Ρέντη ακούγεται όλο και περισσότερο το θέμα της προώθησης του, στην πρώτη ομάδα, με τον ίδιο να περιμένει πως και πως αυτή τη στιγμή.

pispas_goal_pao_fc

Στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ, βρίσκεται ο Σωτήρης Πίσπας (γεννημένος στις 8/1/1998) του Παναθηναϊκού. Ο 19χρονος επιθετικός έχει βρει δίχτυα 11 φορές μέχρι σήμερα και αποτελεί την πρώτη επιλογή του Βαγγέλη Σάμιου για την επίθεση των “πρασίνων”. Παράλληλα έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του και στην πρώτη ομάδα, έχοντας πετύχει μάλιστα και το παρθενικό του γκολ, στο παιχνίδι κόντρα στον Κισσαμικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Τον ίδιο αριθμό τερμάτων έχει πετύχει και ο Νίκος Σαμπανίδης της Ξάνθης.

pan_20

Στην τρίτη θέση συναντάμε τον Ανδρέα Αντωνακόπουλο της U20 του Πανιωνίου. Γεννημένος το 1997, ο νεαρός φορ έχει πετύχει 10 τέρματα μέχρι στιγμής. Είναι ένας από τους βασικότερους λόγους, που οι “Νέο Σμυρνιώτες” πραγματοποιούν τόσο καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

xristos_antoniou

 

Στην τέταρτη θέση έχουμε τριπλή ισοβαθμία. Πολύ καλή σεζόν πραγματοποιεί, ο 19χρονος, Χρηστος Αντωνίου. Ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει πετύχει 9 γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση της “Ένωσης”. Τον ίδιο αριθμό τερμάτων έχει πετύχει και ο Αντώνης Σταθόπουλος (γεννημένος στις 23/2/1998) του ΠΑΟΚ. 

stathopoulos (4)

Αναλυτικά η λίστα:

1.Μάριος Βρουσάι – Ολυμπιακός – 17 γκολ

2.Σωτήρης Πίσπας – Παναθηναϊκός – 11 γκολ

   – Νίκος Σαμπανίδης – Ξάνθη – 11 γκολ

3.Ανδρέας Αντωνακόπουλος – Πανιώνιος – 10 γκολ

4. Χρήστος Αντωνίου – ΑΕΚ – 9 γκολ

– Αντώνης Σταθόπουλος – ΠΑΟΚ – 9 γκολ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...
UEFA

Νέοι τρόποι διεξαγωγής για τις Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της...

Η έκδοση 2024/25 του UEFA Champions League θα έχει νέα μορφή. Εξηγούμε τι θα αλλάξει, τι θα...