Παρασκευή, 29/03/24
Παναθηναϊκός

Οι κινήσεις Λυμπερόπουλου-Φύσσα μετά το ντέρμπι της U20!

Με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της U20 του Παναθηναϊκού, συνομίλησε ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού”, Νίκος Λυμπερόπουλος, μετά το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ βρέθηκε στο Κορωπί και μαζί με τον υπεύθυνο της “πράσινης” Ακαδημίας, Τάκη Φύσσα, παρακολούθησε το μεγάλο ντέρμπι της Super League U20.

Στο φινάλε της αναμέτρησης, συνομίλησε για λίγη ώρα με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην U20 του Παναθηναϊκού. Δηλαδή, τους Τάσο Χατζηγιοβάννη, Βασίλη Ξενόπουλο και Θοδωρή Μίγγο.

Ο “Λύμπε” συζήτησε μαζί τους για την εικόνα της ομάδας στην αναμέτρηση, ενώ δεν τους έκρυψε το γεγονός ότι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαν κάλλιστα να αναλάβουν παραπάνω πρωτοβουλίες και σε καμία περίπτωση να μην φοβηθούν τον Ολυμπιακό. Επίσης, τους τόνισε ότι σε μερικά σημεία της αναμέτρησης οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν έπαιξαν με καθαρό μυαλό, υποπίπτοντας σε μία σειρά από λάθη, που κόστισαν.

Παράλληλα, τους αναπτέρωσε το ηθικό ενόψει της συνέχειας και τους ζήτησε να συνεχίσουν να είναι σοβαροί και να δουλεύουν σκληρά, διότι μόνο έτσι θα καταφέρουν να ανέβουν επίπεδο. Στην μίνι συνομιλία, ο Λυμπερόπουλος στάθηκε και στην βελτιωμένη εικόνα που έδειξε η ομάδα του κ.Σάμιου στο δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης.

Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε ότι ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας και με εκφράσεις τύπου “ψηλά το κεφάλι, τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου κι όλοι μαζί θα τα διορθώσουμε” θέλησε να αναπτερώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών της U20 του Παναθηναϊκού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...