Ιταλία

Ο… αντί-Μπουφόν που έχει “κλείσει” η Γιουβέντους! (vid)

Την διάδοχη κατάσταση στα γκολποστ της ψάχνει τελευταία η Γιουβέντους. Η “γηραιά κυρία” θέλει να έχει έτοιμο τον… “διάδοχο” του Τζίτζι Μπουφόν, προκειμένου να τον ρίξει στα “βαθιά, όταν εκείνος αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Οι “μπιανκονέρι”, μπορεί να φημολογείται ότι ενδιαφέρονται για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα, παρόλα αυτά γνωρίζουν πολύ καλά ότι η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Έτσι, οι πρωταθλητές Ιταλίας, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, έχουν “κλείσει” ήδη τον 19χρονο πορτιέρο της Ουντινέζε, Άλεξ Μερέτ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται την φετινή σεζόν ως δανεικός στην ΣΠΑΛ και πραγματοποιώντας τρομερές εμφανίσεις ετοιμάζεται να την “ανεβάσει” για πρώτη φορά στα μεγάλα “σαλόνια” του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο Μερέτ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ιταλίας, ενώ πρόσφατα κλήθηκε και στην πρώτη ομάδα της “Σκουάντρα Ατζούρα”.

Μάλιστα, σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση ο Μερέτ ερωτήθηκε για την φημολογούμενη μετακίνηση του στην Γιουβέντους απαντώντας χαμογελαστός:

“Δεν πρέπει να μιλήσω εγώ για αυτό. Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουν οι δύο ομάδες. Είμαι χαρούμενος πάντως”.

Πάρτε μία “ιδέα” από το άφθονο ταλέντο του νεαρού τερματοφύλακα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Η Super League 2 αλλάζει “πρόσωπο” για τα ταλέντα… – Η Super League 1;

Τα ταλέντα, όπως ξέρουμε, δεν είναι και στις... πρώτες...

Ο ΟΦΗ “χτύπησε” διαμαντάκι για την Ακαδημία του!

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να εντάξει στην Elite Ακαδημία του...

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο “μάτι” ταλέντο από την Βουλγαρία!

Βουλγάρικα μέσα συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον 17χρονο μεσοεπιθετικό...

Χωρίς κόσμο ο τελικός κυπέλλου U19 στο Αγρίνιο!

Όπως έγινε γνωστό, ο τελικός Κυπέλλου U19 δεν θα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ