Ιταλία

Ο… αντί-Μπουφόν που έχει “κλείσει” η Γιουβέντους! (vid)

Την διάδοχη κατάσταση στα γκολποστ της ψάχνει τελευταία η Γιουβέντους. Η “γηραιά κυρία” θέλει να έχει έτοιμο τον… “διάδοχο” του Τζίτζι Μπουφόν, προκειμένου να τον ρίξει στα “βαθιά, όταν εκείνος αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Οι “μπιανκονέρι”, μπορεί να φημολογείται ότι ενδιαφέρονται για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα, παρόλα αυτά γνωρίζουν πολύ καλά ότι η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Έτσι, οι πρωταθλητές Ιταλίας, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, έχουν “κλείσει” ήδη τον 19χρονο πορτιέρο της Ουντινέζε, Άλεξ Μερέτ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται την φετινή σεζόν ως δανεικός στην ΣΠΑΛ και πραγματοποιώντας τρομερές εμφανίσεις ετοιμάζεται να την “ανεβάσει” για πρώτη φορά στα μεγάλα “σαλόνια” του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο Μερέτ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ιταλίας, ενώ πρόσφατα κλήθηκε και στην πρώτη ομάδα της “Σκουάντρα Ατζούρα”.

Μάλιστα, σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση ο Μερέτ ερωτήθηκε για την φημολογούμενη μετακίνηση του στην Γιουβέντους απαντώντας χαμογελαστός:

“Δεν πρέπει να μιλήσω εγώ για αυτό. Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουν οι δύο ομάδες. Είμαι χαρούμενος πάντως”.

Πάρτε μία “ιδέα” από το άφθονο ταλέντο του νεαρού τερματοφύλακα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Τρίποντο για τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη!

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο, που έφυγε με το...

Πήρε τη νίκη στον Βόλο ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Πέρασε από το Ρέντη με νίκη ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Ρέντη, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ