Πέμπτη, 11/12/25
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, 2025
Football League 2

Ντεμπούτο για 14χρονο στη Football League 2!

Ο νεαρός Γιώργος Κωνσταντινίδης αγωνίστηκε την Κυριακή (5/3) στο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΟ Καρδίας και την Νάουσα για το πρωτάθλημα της Football League 2 και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στη φετινή σεζόν που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός ήταν 14 ετών, 9 μηνών και 15 ημερών και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής γεννημένος το 2002, που παίζει φέτος σε Εθνικό πρωτάθλημα με τη Νάουσα. Η ομάδα του πήρε την νίκη με 3-0 και ο πιτσιρικάς θα θυμάται για πάντα αυτή την ημέρα.

Ο Γιώργος ξεπέρασε τον Οκαν Μεκερά του Ορφέα Ξάνθης που στις 12 Φεβρουαρίου έπαιξε σε ηλικία 15 ετών, ενός μήνα και 27 ημερών, αλλά και τον Γιάννη Λέσση του Αστέρα Πετριτή, που είχε κάνει ντεμπούτο την Φεβρουαρίου, όντας 15 ετών, 7 μηνών και 18 ημερών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οριστικά εκτός Youth League και ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από το...

Το σωστό γεύμα κάνει τη μισή δουλειά στην προπόνηση!

Η βέλτιστη απόδοση αντοχής στους αθλητές απαιτεί προσεκτική εξέταση της πρόσληψης θρεπτικών συστατικών ώστε να διασφαλίσουν στον αθλητή τις πλήρως μεταβολικές ανάγκες των κυττάρων του μυικού και του νευρικού συστήματος.

Κλήρωσε για την Εθνική Νέων στο EURO U19!

Διενεργήθηκαν την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου οι κληρώσεις της Εθνικής...

Σοβαρός τραυματισμός για την ταλεντάρα της ΑΕΚ!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ζώης Καραργύρης υπέστη σοβαρό...

Κρίμα και άδικο για τον ΠΑΟΚ – Αποκλεισμός από τη Λέγκια!

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε όσο μπορούσε, ωστόσο το τελικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ