Παρασκευή, 19/04/24
Εθνική Ελπίδων (U21)

Νικοπολίδης: “Το πρόβλημα μας είναι η έλλειψη ρυθμού”!

Ο παλιός διεθνής άσος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την έλλειψη ρυθμού των ποδοσφαιριστών, επισημαίνοντας ότι τα πράγματα είναι δυσκολότερα στη θέση του τερματοφύλακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη:

Για την Εθνική Ελπίδων:
Είμαστε σε μια διαδικασία να δοκιμάζουμε ποδοσφαιριστές που έχουμε στα υπόψη. Έχουμε μια σειρά από φιλικά παιχνίδια για να το κάνουμε. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι πρέπει να μεγαλώσουμε το ρόστερ της ομάδας γιατί υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που παιδιά που έπαιζαν δεν μπορούν να συνεχίσουν. Επίσης, αποφασίσαμε να πάρουμε και παιδιά από ομάδες της Football League και έχουμε μείνει αρκετά ικανοποιημένοι από την παρουσία τους.

Σε ποια θέση πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα:
Αυτό που εντοπίζω ως πρόβλημα είναι ότι τα παιδιά δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Πάντα υπήρχε το πρόβλημα. Ειδικά οι τερματοφύλακες που δύσκολα θα πάρουν χρόνο στην ομάδα τους. Γενικά δεν έχουμε θέμα ικανοτήτων αλλά θέμα εμπειριών και ρυθμού. Υπάρχει ποιότητα αλλά βλέπετε οι προπονητές επιλέγουν περισσότερους έμπειρους παίκτες ειδικά όταν αναφερόμαστε στους τερματοφύλακες μεγάλους σε ηλικία.

Μέσα στις επιλογές μας θα μπορούσε να ήταν και οι Μανθάτης και Ανδρούτσος αλλά ο προπονητής της Ανδρών επέλεξε να τους πάρει μαζί του και να τους δώσει μια ευκαιρία. Επίσης είναι ο Ρέτσος ο οποίος κάνει ένα πρωτάθλημα πολύ καλό. Υπάρχει και ο Ευαγγέλου του Παναθηναϊκού. Ο Λημνιός, ο Κατράνης… υπάρχουν –γενικά- παιδιά που έχουν ξεχωρίσει στις ομάδες τους.
Στα στόπερ έχουμε αρκετά καλή ποιότητα γενικά σε όλες τις ομάδες μας. Και το απέδειξε και στο παιχνίδι της η Ανδρών που τα παιδιά και ο Καπίνο κράτησαν το αποτέλεσμα στο ματς με το Βέλγιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...