Παρασκευή, 26/12/25
Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου, 2025
ΑΕΚ (U15) - Πλατανιάς (U15)

Νίκησε και “βλέπει” πρωτιά η U15 της ΑΕΚ!

Παίζοντας από το 66‘ με δέκα ποδοσφαιριστές, η U15 της ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Πλατανιά και μείωσε την διαφορά από τον πρώτο Ατρόμητο, στους τρεις.

Η ΑΕΚ από την αρχή της αναμέτρησης πίεσε τον Πλατανιά, θέλοντας το γρήγορο γκολ που θα τις εξασφάλιζε το “μαξιλαράκι” για την συνέχεια. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, μέσα από τις αντεπιθέσεις. Το ημίχρονο έκλεισε με “κουλούρια”. Στις αρχές του δευτέρου και συγκεκριμένα στο 49‘, ο Κορομηλάς έσπασε τον “γόρδιο δεσμό” και άνοιξε το σκορ με συρτό σου έξω από την περιοχή. Τα πράγματα δεν άλλαξαν και 66′ ο Τζιλμπέρτο Γκέκα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με την νίκη αυτή η “Ένωση” παρέμεινε στην τρίτη θέση με 30 βαθμούς, μόλις τρεις πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο.

Η σύνθεση της U15 της ΑΕΚΚαλούδης, Σινανάι, Μαντζουρανάκης, Θεοδώρου, Νικολόπουλος (41′ Βουτσινάς) Καρβουνιάρης, Κάτσικας (78′ Γιαννόπουλος) Δημητρίου (55′ Γκέκα) Τσερικλός (64′ Γεωργόπουλος) Γεωργιόπουλος, Κορομηλάς (80+2′ Μαχαίρας).

Η σύνθεση της U15 του Πλατανιά: Αναμένεται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ταλεντάρα της Λάρισας που έχει πάρει τα “μυαλά” της Big4!

Η Λάρισα συνεχίζει να επιβεβαιώνει τη φήμη της ως...

Δημοσίευμα – βόμβα για ενδιαφέρον της Ρεάλ για νεαρό Έλληνα!

Ένα δημοσίευμα συνδέει την Ρεάλ Μαδρίτης με έναν ταλαντούχο...

Δυο Ελληνόπουλα στη λίστα με τα… κορυφαία ταλέντα του κόσμου!

Δυο δικά μας παιδιά ξεχωρίζουν στη λίστα με τα...

“Χαμός” για τον νεαρό Καρέτσα από μεγάλες ομάδες!

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Καρέτσας έχει μπει... σε λίστες και...

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ “παλεύουν” για νεαρό από το Καζακστάν!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο... στόχαστρο τους τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ