Κυριακή, 08/09/24
Εθνική Ελπίδων (U21)

Νίκη για την Εθνική Ελπίδων (U21) επί της Ουγγαρίας! (photos)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η U21 της Εθνικής Ελλάδος, επικράτησε με σκορ 2-1 της αντίστοιχη της Ουγγαρίας, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη προετοιμάζεται, ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων του Σεπτεμβρίου, για την προκριματική φάση του Euro 2019.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Εθνική ομάδα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και ανά πάσα στιγμή δημιουργούσε καταστάσεις στην εστία του Ζολντέσι. Οι Ούγγροι, από την άλλη, προσπαθούσαν κυρίως μέσω των κόντρα επιθέσεων να γίνου απειλητικοί. Το 1-0 για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε ο Λάζαρος Λάμπρου στο 32′. Έντεκα λεπτά αργότερα (43′) η Εθνική Ελπίδων (U21), έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση, “καθάρισε” ουσιαστικά την νίκη με σκόρερ τον Νίκο Βέργο.

Στο δεύτερο μέρος, η Εθνική Ελπίδων της Ουγγαρίας ανέβασε την απόδοση της, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ουκ ολίγες φορές επισκέφθηκε με αξιώσεις τα “καρέ” του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Το μόνο που κατάφερε, ωστόσο, η ομάδα του κ.Γιαν ήταν να μειώσει με τον Ράκζ στο 78′. Σε γενικές γραμμές, πάντως, η παρουσία της Εθνικής στο γήπεδο ήταν πολύ καλή και δίνει ελπίδες για πρόκριση.

Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε, ότι στην Τούμπα βρέθηκε αρκετός κόσμος προκειμένου να δει την φιλική αναμέτρηση, ενώ στα επίσημα βρέθηκε και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς προκειμένου να παρακολουθήσει τους Κουλούρη, Δεληγιαννίδη και Λάμπρου, ενώ παρόν ήταν ο προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, ο Γιώργος Δώνης αλλά και οι Νίκος Νταμπίζας, Στέλιος Βενετίδης και ο Άρης Καρασαβίδης.

Η Εθνική μας ομάδα έχει να δώσει ακόμα ένα δυνατό “τεστ”. Το Σάββατο (25/3) θα αντιμετωπίσει πάλι στο γήπεδο της Τούμπας την Εθνική Ελπίδων της Πολωνίας στις 17:00 το απόγευμα.

Η σύνθεση της U21 της Ελλάδας:  Κότσαρης, Σάλιακας, Βαφέας, Ευαγγέλου, Τσιμίκας, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Δώνης, Λάμπρου, Βέργος, Κουλούρης.

Η σύνθεση της U21 της Ουγγαρίας: Ζολντέσι, Πολγκάρ, Λένζσερ, Κέσκες, Σπάντλερ, Κατόνα, Γιάνκσο, Ζσότερ, Σζάντο, Μακράι, Μπαλόγκ

Τα highlights της νίκης της Εθνικής Ελπίδων (U21)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...