Εθνική Ελλάδος

Με δυο 19χρονους η αποστολή της Εθνικής Ανδρών!

Για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα βρεθούν οι Θανάσης Ανδρούτσος (γεννημένος στις 06/05/1997) και Γιώργος Μανθάτης (γεννημένος στις 11/05/1997).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού “εξαργύρωσαν” τις φετινές εξαιρετικές τους εμφανίσεις και θα βρίσκονται στην διάθεση του κ.Σκίμπε ενόψει του κρίσιμου αγώνα με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρούτσος την φετινή σεζόν έχει 25 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, την ώρα που ο Μανθάτης μετράει 25 συμμετοχές, έχει πετύχει 2 γκολ και έχει μοιράσει 1 ασίστ.

Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Μίχαελ Σκίμπε: Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφάνιση τεσσάρων… ταχυτήτων για την U17 του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο του ΟΦΗ, επικρατώντας με...

Νίκη και κοντά σε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 του Λεβαδειακού,...

Πεντάστερη εμφάνιση για την U17 του Παναθηναϊκού!

Η U17 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 5-0 επί του...

Ήττα – σοκ για τον Παναθηναϊκό από τον Παναιτωλικό!

Ο Παναιτωλικός πέρασε από το Κορωπί, με σκορ 1-0...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία Ατρόμητος και ΑΕΚ!

Ατρόμητος και ΑΕΚ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, μετά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ