Πέμπτη, 25/04/24
Γερμανία

Μάρκο Φριντλ: Ο… νέος “Αλάμπα” της Μπάγερν Μονάχου! (photos)

Έτοιμος να πετύχει σπουδαία πράγματα με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Αυστρίας, φαίνεται πως είναι ο 19χρονος Αυστριακός αριστερός μπακ, Μάρκο Φρίντλ (γεννημένος στις 16/03/1998).

Φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την U19 της Μπάγερν Μονάχου, δίνοντας πολύ μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Σε 20 παιχνίδια μετράει 5 γκολ και 3 ασίστ, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία του στο UEFA Youth League, όπου σε 6 παιχνίδια πέτυχε 2 γκολ.

marco_friedl

Ο Φριντλ βρίσκεται από το 2008 (σε ηλικία μόλις 10 ετών) στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου, ενώ όπως όλα δείχνουν από την νέα αγωνιστική περίοδο θα ενισχύσει και την πρώτη ομάδα των Βαυαρών. Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο νεαρός μπακ το καλοκαίρι του 2016 είχε ακολουθήσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας της Μπάγερν Μονάχου, τραβώντας όλη την προσοχή πάνω του.

Οι “ειδικοί” έχουν χαρακτηρίσει τον νεαρό αμυντικό… “μικρό αδερφό” του Αλάμπα, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν είναι. Και οι δύο κατάγονται από την Αυστρία, αγωνίζονται στην ίδια θέση, ενώ διακρίνονται για την ικανότητα να καλύπτουν με απόλυτη επιτυχία την θέση τόσο του στόπερ, όσο και του αμυντικού χαφ. Επίσης διακρίνονται για την ταχύτητα, την επιθετικότητα και την ικανότητα τους στο σκοράρισμα. Μεγάλος στόχος του Φριντλ είναι μία μέρα να… “ξεπεράσει” τον Αλάμπα, κάτι για το οποίο η Μπάγερν φαίνεται απόλυτα βέβαιη.

Πριν λίγους μήνες, όταν και ο 19χρονος μπάκ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ο πρόεδρος της Μπάγερν Κάρλ Χάινς Ρουμενίγκε είχε δηλώσει: “Ο Φριντλ έχει εκπληκτική εξέλιξη. Αυτό το έχουμε διαπιστώσει όλη στον σύλλογο. Τον ανταμείψαμε με επαγγελματικό συμβόλαιο διότι έχει όλα τα φόντα να διαπρέψει με τη φανέλα της Μπάγερν στο κορυφαίο επίπεδο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...