Ξάνθη (U20) - Παναιτωλικός (U20)

Ισοπαλία στα Πηγάδια!

Ξάνθη και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League U20, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο “Πηγαδιών”.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9′ με γκολ του Νίκου Σαμπανίδη. Αυτό ήταν το 10ο τέρμα του 19χρονου επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 38′ κατάφεραν με πλασέ του Καββαδία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο δεύτερο ημίχρονο, και παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων δεν άλλαξε κάτι, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Με αυτή την ισοπαλία η U20 της Ξάνθης έφτασε τους 25 βαθμούς και παρέμεινε στην 11η θέση της βαθμολογίας.  Η U20 του Παναιτωλικού, από την άλλη, παρέμεινε στην θέση με 36 βαθμούς.

Η σύνθεση της U20 της Ξάνθης: Σαββίδης, Καλογιάννης, Ψεμματάς, Πεταλωτής, Βαφειάδης, Τσέλα, Κώστας (80′ Τσάπαρης), Καπτέλι (60′ Παπαδόπουλος), Σαμπανίδης, Μελισσόπουλος (86′ Ιωσηφίδης), Χατζηχασάνογλου.

Η σύνθεση της U20 του Παναιτωλικού: Αναμένεται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη νίκη για την Εθνική που προκρίνεται στην δεύτερη φάση!

Πρώτη νίκη στον πιο κρίσιμο αγώνα για την Εθνική...

Κόντρα στο Καζακστάν για την πρόκριση η Εθνική – Ζωντανά η μεγάλη μάχη!

Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Καζακστάν στο γήπεδο...

Το πιο περίεργο ματς της χρονιάς: Βροχή στη μία εστία, λιακάδα στην άλλη!

Ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο έκλεψε την παράσταση σε ερασιτεχνικό...

Στην κορυφή του “Football Mind” η U12 της ΑΕΚ!

Με εντυπωσιακή παρουσία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η U12...

Ξεχώρισαν στην Θεσσαλονίκη τα ταλεντάκια του Βόλου!

Στο τουρνουά Next Gen που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 6-7...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ