Πέμπτη, 25/04/24
Λάρισα (U20) - ΠΑΟΚ (U20)

“Γκέλαρε” στην Λάρισα η U20 του ΠΑΟΚ!

Λάρισα και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League U20, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο του Πυργετού.

Στο πρώτο 15λεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να φαίνονται εντελώς ακίνδυνες η μία στην άλλη. Στο 17′ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης για τον ΠΑΟΚ. Ο Δούμτσης βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Λάρισας, ωστόσο ο τελευταίος “έσωσε” την ομάδα του διατηρώντας το “μηδέν”.

Στο 26′ η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία σκόραρε με τον Τζοβάρα, παρόλα αυτά ο βοηθός υπέδειξε τον νεαρό ποδοσφαιριστή του “δικεφάλου” σε θέση οφσάιντ. Στο 43′ η U20 του ΠΑΟΚ θα κάνει το 0-1. Ο Χατζηστράβος θα βρει τον Κόζακ και εκείνος θα αξιοποιήσει με τον ιδανικότερο τρόπο την ασίστ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ επαναπαύθηκε στο 0-1, αντί να “κυνηγήσει” το δεύτερο γκολ που θα “τελείωνε” και το παιχνίδι. Αυτό, εν τέλει θα το “πληρώσει” στο 72′ όταν οι “γηπεδούχοι” θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με πλασέ του Χατζή.

Η U20 του ΠΑΟΚ, με αυτόν τον βαθμό, θα παραμείνουν στην θέση με 43 βαθμούς, την ώρα που η U20 της Λάρισας παρέμεινε στην 12η θέση με 24 βαθμούς.

Η σύνθεση της U20 της Λάρισας: Παϊτέρης, Κυρίτσης Θ., Κυρίτσης Γ., Καλούσης, Καλφούτζος, Αναγνώστης, Δερμιτζάκης (65′ Νούσιος), Καραλούλης, Χατζής, Μασούρας, Μακρής (75′ Κουσιάς).

Η σύνθεση της U20 του ΠΑΟΚΜούτσα, Γκιντίδης, Πολύζος, Γιαλαμούδης (73′ Παπαθανασίου), Λύρατζης, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Κόζακ (60′ Σταθόπουλος ), Τζοβάρας, Δούμτσης (55′ Παπαδόπουλος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...