Τρίτη, 16/04/24
Ολυμπιακός

Επισκέπτεται την Καταλονία η U13 του Ολυμπιακού!

Η U13 του Ολυμπιακού θα μεταβεί της επόμενες ημέρες στην Καταλονία, με σκοπό να συμμετάσχει στο τουρνουά “Mundialito” που θα πραγματοποιηθεί από τις 9-15 Απριλίου στην Ταραγόνα.

Στην διοργάνωση θα συμμετάσχουν 300 ομάδες με 5000 παιδιά από 50 χώρες. Το τουρνουά είναι χωρισμένο σε 5 ηλικιακές ομάδες, με τους Πειραιώτες να δηλώνουν συμμετοχή σε αυτό της U13.

Στο φετινό “Mundialito” θα λάβουν μέρος όπως η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Πόρτο, η Μπάγερν Μονάχου, η Λίβερπουλ, η Γιουβέντους, η Ίντερ, ο Άγιαξ, η Σάντος και η Φλουμινένσε.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν την Μάλαγα, την Βίντα Ατίβα, την Ίστ, την Χιμνάστικ ντε Μανρέσα και την Σαλού Κόστα Νταουάρντα. Η ομάδα του κ.Παπακωστούλη θα κάνει πρεμιέρα στις 09/04 κόντρα στην Σαλού Κόστα Νταουάρντα.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι μερικές από τις σημαντικές ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά U13 είναι η Μπάγερν Μονάχου, η Βαλένθια, η Σάλκε και η Αϊντχόφεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάει… Τουρκία με ένα μεγάλο ταλέντο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάει στην Τουρκία, ως μέλος της αποστολής της ομάδας. Με τον ταλαντούχο Ισίδωρο...
ΠΑΟΚ

Ο Κουλιεράκης τσεκάρεται ως ο… νέος “Γκβαρντιόλ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Μπριζ, με... αρκετά μάτια πάνω του, που τον παρακολουθούσαν. Όπως έγραψε το Sportdog,...