Ολυμπιακός

Έπεσε η αυλαία στο Aspire Tri Series Tournament! (photos)

Οι δυο ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, U16 και U18, κατέλαβαν αμφότερες την 2η θέση, ενώ ο Θάνος Κωστανάσιος ψηφίστηκε MVP στην κατηγορία του.

Η U18 στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην Aspire Academy ηττήθηκε με 2-1 με το γκολ του Ολυμπιακού να σημειώνει ο Θάνος Κωστανάσιος, ενώ η U16 παίζοντας επίσης με την Aspire κέρδισε με 4-2 στα πέναλτι (0-0 κ.α). Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Μούγιος, Γλυνός, Τσέργας, Τασιάς.

Οι ποδοσφαιριστές της U16 που συμμετείχαν στο τουρνουά είναι οι: : Σφύρλας, Καλλιμούκος, Γλυνός, Τσέργας, Τασιάς, Μποσκουϊδης, Μούγιος, Κοτσιανούλης, Τσακίρης, Γεωργαντής, Χρυσικός, Φέκκας, Πολύδωρος, Ράμμα, Κωνσταντινίδης, Μικρός, ενώ της U18 οι: Μαλάι, Αμπάρα, Αγιώτης, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος, Αντωνόπουλος, Μαρκουλάκης, Χατζηχρήστου, Πέιος, Καράδαης, Χατζηιωαννίδης, Κωστανάσιος, Μπέκος, Παπαγεωργίου, Οικονομίκος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού τιμήθηκε από τους διοργανωτές για την παρουσία της στο τουρνουά, ενώ βραβείο πήρε και ο Θάνος Κωστανάσιος. Στα παιδιά εκ μέρους της Aspire Academy μίλησε o σπουδαίος Σέρβος προπονητής κ. Μπόρα Μιλουτίνοβιτς τονίζοντας τους πως πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τα όνειρα τους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει το απόγευμα της Πέμπτης στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ έμαθε αντίπαλο για το Youth League!

Η U19 ομάδα της ΠΑΟΚ πήρε την απάντηση που...

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

Ανανέωσε ένα μεγάλο του πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χτίζει πάνω στο δικό του...

Θέλει την πρώτη νίκη η ΑΕΚ στο Youth League!

Λίγες ώρες πριν γίνει η σέντρα του μεγάλου ματς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ