Πέμπτη, 25/04/24
Κύπρος

Εξαιρετικός ο Ματθαίου, ήττα για την U19 της Κύπρου! (vid)

Σε ακόμα ένα παιχνίδι με την U19 της Κύπρου, ο 18χρονος φορ, Νικόλας Ματθαίου (γεννημένος στις 7/5/1998), ήταν εξαιρετικός πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Elite Round, η U19 της Γερμανίας αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου, με τα “πάντσερ” να παίρνουν τη νίκη (2-1) με γκολ που σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το μοναδικό γκολ της Κύπρου πέτυχε ο επιθετικός της U20 του ΠΑΟΚ, Νικόλας Ματθαίου στο 16ο λεπτό, έπειτα απο ωραία ενέργεια και σέντρα του Σωτήρη Φιάκα. Αυτό δεν έφτανε βέβαια στην ομάδα του. Η Γερμανία είχε ανοίξει το σκορ με τον Αμενιγίντο στο 3′, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ σε οχτώ παιχνίδια με το “εθνόσημο” για τον Ματθαίου, που βελτιώνεται όλο και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου.

Η σύνθεση της ΚύπρουΜιχαήλ, Σιών, Πηλέας, Καλλής, Αρτυματάς, Λ. Κυράκου, Α. Νεοφύτου, Φιάκας (69′ Σιαθάς), Μ. Ανδρέου, Μ. Χαραλάμπους (83′ Κονέ), Ν. Ματθαίου (75′ Χατζηπασχάλης).

Δείτε video από την αναμέτρηση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...