Δευτέρα, 23/02/26
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026
Γερμανία

Είπε να κάνει πλάκα αλλά την πλήρωσε ο Ντεμπελέ! (vids)

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ (γεννημένος στις 15/5/1997) είπε να …τρολλάρει τον συμπαίκτη και φίλο του, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, παρόλα αυτά το πλήρωσε…ακριβά.

Οι ποδοσφαιριστές των “κιτρινόμαυρων” βρίσκονταν στα αποδυτήρια, όταν ο Ντεμπελέ άρχισε να αναβοσβήνει τα φώτα και να τρολλάρει τον Γκαμπονέζο επιθετικό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί μια μπάλα με δύναμη στο πόδι του.

Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε. Στη συνέχεια και ενώ ο Ομπαμεγιάνγκ μίλαγε στην κάμερα του κινητού του, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός τον κορόιδευε μαζί με τον 18χρονο, Κρίστιαν Πούλισιτς. Ο Γκαμπονέζος έστειλε τη μπάλα στο πρόσωπο του “άτακτου” φίλου του και στη συνέχεια ξέσπασαν όλοι σε γέλια. Μάλλον ο Ντεμπελέ θα το σκεφτεί πολύ καλά να τρολλάρει ξανά κάποιον συμπαίκτη του.

Δείτε παρακάτω τα δύο videos:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την ΑΕΚ στη Λιβαδειά!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από τη Λιβαδεια, επικρατώντας...

Τρίποντο για τον Βόλο επί του Πανσερραϊκού!

Νίκη για τον Βόλο επί του Πανσερραϊκού με 3-0,...

Από δυο γκολ και… ισοπαλία για Ατρόμητο – Αστέρα!

Ατρόμητος και Αστέρας μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά...

Εμφατικό τρίποντο για την U17 του Ατρομήτου!

Η ομάδα του Ατρομήτου δεν άφησε πολλά περιθώρια στον...

Πέρασε με… πέμπτη από τη Λιβαδειά η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έφυγε με νίκη από τη Λιβαδειά, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ