Κυριακή, 08/09/24
ΠΑΟΚ

Ευχήθηκε στον Ευθύμη Κουλούρη ο ΠΑΟΚ!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Ευθύμης Κουλούρης γίνεται σήμερα 21 ετών, με τον ΠΑΟΚ να στέλνει τις θερμότερες ευχές στον νεαρό επιθετικό μέσω ενός αφιερώματος, το οποίο αφορά την έως τώρα διαδρομή του στον “δικέφαλο”.

Ο Κουλούρης είναι ο άνθρωπος που πριν από λίγα χρόνια, με δικό του γκολ, έδωσε την Super League U17 στον ΠΑΟΚ. Όταν “μεταπήδησε” στην Super League U20 έκανε… “όργια” σπάζοντας το ρεκόρ τερμάτων του Στέφανου Αθανασιάδη (25 γκολ). Μέχρι τώρα, μετράει 54 συμμετοχές με την φανέλα της πρώτης ομάδα έχοντας πετύχει 7 γκολ και έχοντας μοιράσει και 5 ασίστ.

Πέρσι, είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 21 συμμετοχές. Όσον αφορά την Εθνική ομάδα έχει αγωνιστεί σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια, έχοντας σκοράρει 9 γκολ σε 41 συμμετοχές.

Το αφιέρωμα του ΠΑΟΚ για τον 21χρονο στράικερ:

“Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 21, χρόνια πολλά, με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πριν κλείσει τα 17 του χρόνια με δικό του γκολ χάρισε στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα στην κατηγορία U17. Ενα χρόνο αργότερα πριν καν ενηλικιωθεί έσπασε το ρεκόρ του Στέφανου Αθανασιάδη για τα περισσότερα γκολ στην U20. Με την οποία, επίσης, κατέκτησε το πρωτάθλημα. Σταμάτησε στα 25 μόνο όταν πια έγινε μέλος της πρώτης ομάδας. Στις 13.02.2014 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Δικεφάλου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης και σε 45′ κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ. Εντυπωσιακό ξεκίνημα για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα.

Ο Ευθύμης Κουλούρης κόλλησε το… μικρόβιο του ποδοσφαίρου από τον πατέρα του Προκόπη, αλλά και τον αδερφό του, ο οποίος αγωνιζόταν στις μικρές κατηγορίες πριν αφιερωθεί στις σπουδές του. Το όνειρο άρχισε να φουντώνει όταν ο Ευθύμης μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και ξεκίνησε την καριέρα του, όπως πολλοί άλλοι ως ball boy τη σεζόν 2009-10.

Το βράδυ στο κρεβάτι όταν έκλειναν τα μάτια οι εικόνες του μυαλού ήταν ποδοσφαιρικές. Στιγμές από γκολ και πανηγυρισμούς, διότι πλέον η θέση στη μεσαία γραμμή αποτελεί παρελθόν. Ο φυσικός του χώρος είναι η κορυφή της επίθεσης. Και είδωλό του ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Από τον ΠΑΟΚ πηγή έμπνευσης του αποτελεί ο ποδοσφαιριστής τον οποίο αντικατέστησε κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Από το καλοκαίρι του 2014 μπήκε κανονικά στην πρώτη ομάδα του δικεφάλου, ενώ τη σεζόν 2015-16, αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης, όπου άφησε καλές εντυπώσεις”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...