Παρασκευή, 19/04/24
Παναθηναϊκός (U17) - Λεβαδειακός (U17)

Δύσκολη επικράτηση για την U17 του Παναθηναϊκού!

Επιστροφή στα επιτυχημένα αποτελέσματα για την U17 του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι”, μετά το “επικό” 3-3 στην Αργυρούπολη με τον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική, επικράτησαν σήμερα του Λεβαδειακού με 1-0 στο “Γ.Καλαφάτης“.

Στο Κορωπί παρακολουθήσαμε, σε γενικές γραμμές, ένα μέτριο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έστω και με το “ζόρι”, να παίρνει το υπερπολύτιμο τρίποντο. Κορυφαίοι της αναμέτρησης ήταν από τον Παναθηναϊκό ο Μιχάλης Χριστοδούλου (γεννημένος στις 06/03/2000) και από τον Λεβαδειακό ο Αλέξανδρος Σόφης (γεννημένος στις 23/01/2000).

Ο επιθετικός του “τριφυλλιού” πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, καθώς ήταν δραστήριος και δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Από την άλλη, ο νεαρός αμυντικός του Λεβαδειακού ήταν εκείνος ο οποίος κατάφερε να σταθεί σαν ογκόλιθος στην άμυνα και να περιορίσει, όσο το δυνατόν περισσότερο, τους “πράσινους”.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Δουγένης στο 70‘. Ο Λεβαδειακός στην συνέχεια, προσπάθησε να αντιδράσει και λίγο πριν το τέλος “άγγιξε” την ισοφάριση. Στο 89‘ ο Παχούμης έστειλε εξ’επαφής την μπάλα στο δοκάρι του Κακοσαίου.

Η U17 του Παναθηναϊκού, με αυτό το τρίποντο, έφτασε τους 36 βαθμούς και παρέμεινε στο -3 από τον Ολυμπιακό έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο. Η U17 του Λεβαδειακού, από την άλλη, παρέμεινε στην θέση έχοντας 19 βαθμούς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της U17 των Βοιωτών κ.Μακκαλιάς μιλώντας αποκλειστικά στο talentabout.gr δήλωσε:

“Σταθήκαμε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Από ατυχία και μόνο δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι.”

Η σύνθεση της U17 του Παναθηναϊκού: Κακοσαίος, Σπίνος, Βενέτης, Πογιάνης, Νταμπίζας, Αλεξανδρόπουλος, Χριστοδούλου, Σκεντεράι, Δουγένης, Καλομοίρης, Μιχαήλ

Έπαιξαν και οι: Σερπέζης, Κολόκας, Μαυρουδής, Τουρούκης.

Η σύνθεση της U17 του Λεβαδειακού: Ζωγράφος, Ματσοτάι, Σόφης, Δράκος, Γιαννακόπουλος, Αργυρίου, Κουκοβίνος, Παχούμης, Βήχος, Δήμος, Ιωαννίδης

Έπαιξαν και οι: Μεντί, Διαμαντόπουλος, Πουλαδάκης, Τσώκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...