Παρασκευή, 09/05/25
Γερμανία

Δεν το “κουνάει” απο την Μπάγερν ο Ρενάτο Σάντσες! (vid)

Το περασμένο καλοκαίρι η Μπάγερν Μονάχου απέκτησε τον 19χρονο μέσο, Ρενάτο Σάντσες (γεννημένος στις 18/8/1997) απο την Μπενφίκα, έναντι 35.000.000 ευρώ. Ο νεαρός μέσος όμως δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής.

Δημοσιεύματα στη Γερμανία έκαναν λόγο ακόμα και για πώληση του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι “βαυαροί” δεν φαίνεται να έχουν τέτοια πρόθεση. Ο προπονητής της Μπάγερν, Κάρλο Αντσελότι, γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του 19χρονου άσου και φρόντισε να βάλει τέλος στις όποιες φήμες για πώληση του το καλοκαίρι.

“Ο Ρενάτο θα είναι στην Μπάγερν την επόμενη σεζόν, αυτό είναι 100% σίγουρο. Δεν θα τον πουλήσουμε και ούτε θα τον δώσουμε δανεικό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός, δίνοντας έτσι ψήφο εμπιστοσύνης στον ποδοσφαιριστή του.

Στη φετινή σεζόν ο Σάντσες έχει καταγράψει 19 συμμετοχές με τους “βαυαρούς”, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν θυμίζει τον ποδοσφαιριστή που γνωρίσαμε και που πέρσι “οργίαζε” στην Μπενφίκα. Παρόλα αυτά είναι ακόμα μικρός και χρειάζεται στήριξη, προκειμένου να ανακάμψει. Η ομάδα του φαίνεται πως τον πιστεύει και αυτό είναι το σημαντικότερο για τον ίδιο.

Δείτε video με στιγμές απο την φετινή σεζόν του Πορτογάλου μέσου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

Η Ρεάλ αλλάζει εποχή – Ανακοινώνει προπονητή!

Όλοι το περιμέναμε και αυτό θα γίνει... και επίσημα με τη Ρεάλ να ετοιμάζεται για την μετά...
ΑΕΚ Ακαδημία

H U15 “σώζει” την χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων δεκαετιών!

Το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτουν τα τμήματα U19 και U17 της ΑΕΚ στην εφετινή...
Ολυμπιακός

Τσεκάρει νέο… Πιρόλα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του νεαρού Ιταλού, όπως έκανε και με τον Πιρόλα. Οι Πειραιώτες...
Viral

Επικό τρολάρισμα στην Άρσεναλ από τον… Πανθρακικό!

Ο Πανθρακικός με τον δικό του... τρόπο έδειξε στην Άρσεναλ, πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι...
Παναθηναϊκός Ακαδημία

Ο Παναθηναϊκός θα πάει με… αρκετά ταλέντα στην προετοιμασία!

Ο Παναθηναϊκός βλέπει πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε την φετινή σεζόν και τη νέα...