Τρίτη, 14/05/24
Viareggio Cup

“Αποχαιρέτησε” το Viareggio Cup η U19 του ΠΑΣ Γιάννινα!

Την ήττα με 2-0 από την U19 της ΣΠΑΛ “γνώρισε” η U19 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του “Viareggio Cup 2017”. Η ομάδα του κ.Αγγελή αποκλείστηκε οριστικά από την συνέχεια του θεσμού.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα των Ιωαννίνων μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 10′ είχε απειλήσει ήδη 3 φορές τους Ιταλούς. Στο 2‘ ο Μαυροπάνος πήρε την κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Λιάσου, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Με την συμπλήρωση 5′ αγώνα ο Λιάσος προσπάθησε με ατομική ενέργεια να γίνει απειλητικός, ωστόσο ανακόπηκε από τους αμυντικούς της ΣΠΑΛ. Στο 10‘ ο Ζόγκος πήρε την κεφαλιά από κοντινή απόσταση χωρίς να καταφέρει, ωστόσο, να “νικήσει” τον Τιάμ.

Στα επόμενα λεπτά η ομάδα του κ.Αγγελή εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να δημιουργήσει την τεράστια ευκαιρία. Οι Ιταλοί απείλησαν για πρώτη φορά στο 27′ όταν, η κεφαλιά του Γκρεσελίν “εξουδετερώθηκε” από τον Παπαϊωάννου. Στο 34′ η ΣΠΑΛ θα χάσει την ευκαιρία του αγώνα. Ο Ντι Νάρντο θα κάνει το σουτ, αλλά ο Μπουτιβάς με σωτήρια επέμβαση πάνω στην γραμμή θα διατηρήσει το “μηδέν” για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, γεγονός που έδωσε το δικαίωμα στην ΣΠΑΛ να σκοράρει και με συνοπτικές διαδικασίες να “τελειώσει” το παιχνίδι. Το 0-1 για τους Ιταλούς θα γίνει από τον Ντι Νάρντο στο 49′, όταν και εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των Ιωαννίνων. “Ταφόπλακα” στα όνειρα της U19 του ΠΑΣ Γιάννινα, για κάτι καλό από το σημερινό παιχνίδι, θα βάλει η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπέτο στο 68′.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο “Viareggio Cup” την ερχόμενη Κυριακή (18/03) κόντρα στην L.I.A.C Νέας Υόρκης, με στόχο να “αποχαιρετήσει” τον θεσμό με ψηλά το κεφάλι. Την πρώτη αγωνιστική ο ΠΑΣ ηττήθηκε από την Ίντερ με σκορ 3-0.

Η σύνθεση της U19 του ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαϊωάννου, Λαμπίρης, Μπουτιβάς, Ζόγκος, Μαυροπάνος, Μασούρας, Ψαράς, Μούτσιος (51′ Ντόλοβατς), Σιχλοιμίρης (54′ Παπαδόπουλος), Λιάσος (80′ Αλεξίου), Γκάρας

Η σύνθεση της U19 της ΣΠΑΛ: Τιάμ, Μποκαφόλια (75′ Γκραντζιέρα), Φεράρι, Τσιγκονίνι (85′ Σκαρπάρο), Γκρεσελίν, Καντέλι, Αρτιόλι (75′ Μαρανζίνο), Στρεφέτσα (85′ Σπάλτρο), Πικότσι (85′ Ανοστίνι), Ντι Νάρντο (85′ Μπορέτζιο), Βάγγο (64′ Ουμπάλντι)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

Ο νέος… Μόντριτς της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζει το... πως θα βελτιωθεί για να γίνει ο νέος Μόντριτς...
Ισπανία

Δεν ανανεώνει ο Μόντριτς και αποχωρεί από τη Ρεάλ!

Ο Λούκα Μόντριτς θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως όλα δείχνουν. Συγκεκριμένα, η Ρεάλ φαίνεται πως δεν...
Αγγλία

Αγγλικό ενδιαφέρον για τον Τσιμίκα!

Ο Κώστας Τσιμίκας φέρεται να έχει ενδιαφέρον από Αγγλική ομάδα, για να παραμείνει στο Νησί. Η έλευση του...
Ισπανία

Αποχωρεί από τη Σεβίλλη ο Σέρχιο Ράμος – Εκεί...

Ο Ισπανός αστέρας αποχωρεί από τη Σεβίλλη, για έναν τελευταίο προορισμό, πριν την απόσυρση του από το...
Παναθηναϊκός Β'

O Παναθηναϊκός χάνει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή του!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν παίρνει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και δεν "ψήνεται" να συνεχίσει.