Παρασκευή, 19/04/24
Παναθηναϊκός

Ανατροπή… Στον Παναθηναϊκό ο Ελευθεριάδης!

Εκεί που όλα έδειχναν τον Θεόδωρο Ελευθεριάδη στον ΠΑΟΚ, γίνεται η μεγάλη ανατροπή…

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Θεόδωρο Ελευθεριάδη ώστε μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν να αναλάβει στην ακαδημία χρέη Τεχνικού Υπευθύνου και συντονιστή του προγράμματος ανάπτυξης.

Ο Ελευθεριάδης αποτελεί προσωπική επιλογή του διευθυντή της ακαδημίας Τάκη Φύσσα, οι οποίοι γνωρίζονται πολύ καλά και είχαν συνεργαστεί πριν λίγα χρόνια στις μικρές Εθνικές ομάδες. Την τελευταία τριετία ήταν τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό από όπου παραιτήθηκε προ μηνός.

Στον Ελευθεριάδη έχει προταθεί η θέση κάτω από τον Φύσσα, στο οργανόγραμμα της Ακαδημίας.  Με τις ικανότητες και την εμπειρία που τον διακρίνουν θα ηγηθεί της προσπάθειας επαναφοράς των Ακαδημιών, στην αίγλη του παρελθόντος.

Καλωσόρισε Ελευθεριάδη ο Φύσσας!

Το Who is Who του Θεόδωρου Ελευθεριάδη:

Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1969 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA Pro της ΕΠΟ και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με τα τμήματα υποδομών.

Κατέγραψε συνολικά 150 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (Αστέρας Αμπελοκήπων, Καλαμάτα, Εράνη Φιλιατρών, Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας, ΑΕ Αμπελοκήπων) από το 1989 έως το 1996. Διετέλεσε Διευθυντής Τεχνικών Λειτουργιών ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη στον Οργανισμό “ΑΘΗΝΑ 2004”.

Εργάστηκε σε αθλητικά σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης ως καθηγητής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και ήταν υπεύθυνος σε μια σειρά ειδικών εκδόσεων (έντυπων και οπτικοακουστικών) για θέματα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ακαδημίες Δήμων και ερασιτεχνικούς συλλόγους ποδοσφαίρου (1994-2000). Εργάστηκε στην ΠΑΕ Ηρακλής στις ακαδημίες (2000-2005) και στην επαγγελματική ομάδα ως γυμναστής (2005-2007). Την περίοδο 2007-2010 εργάστηκε ως Υπεύθυνος Ακαδημιών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προπονώντας και την U20 για δύο χρόνια.

Στις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου εργάστηκε ως συνεργάτης του κ. Γ. Γεωργιάδη στην Εθνική Ελπίδων από το Νοέμβριο του 2011 και συνέχισε ως συνεργάτης του κ. Κ. Τσάνα στην ίδια ομάδα. Ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 2η θέση. Παράλληλα, υπήρξε για 2 χρονιές (2012-2014) προπονητής της νεοσύστατης U15

Το σίριαλ Θεόδωρος Ελευθεριάδης για τις Ακαδημίες, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού έλαβε τέλος ή έχει και… άλλα επεισόδια. Πάντως από τους κύκλους των “πρασίνων” επιβεβαιώνουν την συμφωνία και οτι θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση στο τέλος της σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...
Super League U15

Με ντέρμπι το Σαββατοκύριακο στη Super League U15!

Ματσάρες και αυτή την αγωνιστική για τις ομάδες της Super League U15, που κυνηγούν την πρόκριση στο Final Four. Όλοι οι...