Πέμπτη, 25/04/24
Super League U20/U17

Η ανάλυση των αγώνων του τριημέρου!

Συνολικά 9 παιχνίδια απο τα πρωταθλήματα της Super League U20 και U17 θα διεξαχθούν αυτό το τριήμερο. Το talentabout.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για όλες τις αναμετρήσεις λίγο πριν τη σέντρα.

Super League U20

Ξάνθη U20Παναιτωλικός U20 (24/3 11:00)

Το μόνο παιχνίδι που θα διεξαχθεί απο την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Ξάνθη υποδέχεται τον Παναιτωλικό με τους “Αγρινιώτες” να τα πηγαίνουν καλύτερα στα τελευταία παιχνίδια και να δείχνουν πως επιθυμούν ένα καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Λάρισα U20ΠΑΟΚ U20 (24/3 14:00)

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική, η Λάρισα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Οι “βυσσινί” δείχνουν πως έχουν παρατήσει το πρωτάθλημα και περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζόν. Απ την άλλη ο “δικέφαλος” του Βορρά θέλει να παραμείνει στην θέση και έχει τον πρώτο λόγο για νίκη.

Πλατανιάς Χανίων U20ΠΑΣ Γιάννινα U20 (26/3 11:00)

Εξ αναβολής παιχνίδι για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, που επιστρέφει στο πρωτάθλημα μετά απο απουσία δυο εβδομάδων, λόγω της συμμετοχής του στο “Viareggio Cup” που διεξήχθη στην Ιταλία. Ο Πλατανιάς δείχνει πιο φορμαρισμένος και με δεδομένο πως θέλει να βρεθεί σε μια θέση στην εξάδα, αναμένεται να κυνηγήσει περισσότερο την νίκη.

Ηρακλής U20ΑΕΚ U20 (26/3 13:30)

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 20η αγωνιστική, ο Ηρακλής αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Ο “Γηραιός” βρίσκεται στη 10η θέση με 25 βαθμούς, ενώ η “Ένωση” στην θέση με 33 βαθμούς.

[standings league_id=1 template=extend logo=true]

Super League U17 (22η αγωνιστική)

Νότιος Όμιλος

Ολυμπιακός U17Πλατανιάς Χανίων U17 (26/3 12:00)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ουραγό, Πλατανιά Χανίων, με τους “ερυθρόλευκους” να θέλουν μόνο τη νίκη, που θα τους κρατήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα θέλουν να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα, έπειτα απο 2 συνεχόμενες ισοπαλίες.

Παναθηναϊκός U17Ατρόμητος U17 (26/3 12:00)

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον Παναθηναϊκό, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι “πράσινοι” βρίσκονται στο -2 απο τον δεύτερο, Ολυμπιακό, μη έχοντας περιθώρια για άλλες απώλειες αν θέλουν να μπουν στην πρώτη δυάδα, που οδηγεί στο Final-4.

Αστέρας Τρίπολης U17Πανιώνιος U17 (26/3 12:30)

Έτοιμος να εξαντλήσει όλες τις μαθηματικές ελπίδες του, για είσοδο στο Final-4, φαίνεται πως είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Οι “Αρκάδες” φιλοξενούν τον Πανιώνιο και θέλουν μόνο τη νίκη για να μειώσουν ή να παραμείνουν στο -4 απο τον δεύτερο, Ολυμπιακό.

ΑΕΚ U17Λεβαδειακός U17 (26/3 13:00)

Εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει η ΑΕΚ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Με νίκη η “Ένωση” θα παραμείνει στη θέση της βαθμολογίας και θα κάνει ακόμα ένα βήμα για την είσοδο της στο Final-4.

[standings league_id=10 template=extend logo=true]

Βόρειος Όμιλος

Λάρισα U17Παναιτωλικός U17 (24/3 11:00)

Στο μόνο παιχνίδι που θα διεξαχθεί απο τον Βόρειο Όμιλο, η Λάρισα υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο και είναι άγνωστο πως θα προσεγγίσουν τα παιχνίδια απο εδώ και πέρα.

[standings league_id=7 template=extend logo=true]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...