Κυριακή, 08/09/24
Super League U20/U17

Η ανάλυση των αγώνων σε Super League U20 και U17!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Σημαντικές αναμετρήσεις σε όλα τα επίπεδα περιλαμβάνει η αγωνιστική δράση σε Super League U20 και U17. Το talentabout.gr σας παρουσιάζει τα παιχνίδια και όσα πρέπει να ξέρετε γι αυτά λίγο πριν τη σέντρα.

Super League U20 (25η αγωνιστική)

ΒέροιαΚέρκυρα (18/3 11:00)

Βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι ανάμεσα σε Βέροια και Κέρκυρα. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και αγνοούν τη νίκη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΠΑΟΚΠανιώνιος (18/3 11:00)

“Μάχη” τετράδας στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Ο “δικέφαλος” βρίσκεται στην θέση με 39 βαθμούς, ενώ οι “Νεο Σμυρνιώτες” στην θέση με 37 βαθμούς.

ΛάρισαΠαναιτωλικός (18/3 12:00)

Λάρισα και Παναιτωλικός δεν αγωνίστηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και έτσι ξεκουράστηκαν αρκετά. Οι “Αγρινιώτες” τα πηγαίνουν καλύτερα στο πρωτάθλημα και έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για νίκη, καθώς ψάχνουν ένα καλύτερο πλασάρισμα απο την 7η θέση που βρίσκονται τώρα.

ΞάνθηΛεβαδειακός (18/3 12:00)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της θα ψάξει η Ξάνθη, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Στην 12η θέση οι “Ακρίτες” και στο +8 απο τους “Βοιωτούς” που βρίσκονται στη 13η θέση.

ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός (18/3 12:00)

Το ντέρμπι “αιωνίων” μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο “Γ.Καλαφάτης” σε ένα παιχνίδι που εν πολλοίς θα κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στη κορυφή με 60 βαθμούς, ενώ οι “πράσινοι” στη θέση με 56 βαθμούς, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να μειώσει στο πόντο τη διαφορά και να βάλει ξανά φωτιά στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει αλώβητος απο το Κορωπί και να κρατήσει την “ασφαλή” απόσταση απο τον μεγάλο του αντίπαλο.

ΑτρόμητοςΑΕΚ (18/3 12:30)

Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξουν Ατρόμητος και ΑΕΚ στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι “Περιστεριώτες” πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία, καθώς βρίσκονται στην θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς. Απ την άλλη η “Ένωση” έχει 30 βαθμούς και βρίσκεται στην θέση.

Πλατανιάς ΧανίωνΗρακλής (19/3 11:00)

Την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί μέσα στο 2017 θέλει να συνεχίσει ο Πλατανιάς Χανίων, που υποδέχεται τον Ηρακλή.

Αστέρας ΤρίποληςΠΑΣ Γιάννινα (Αναβολή)

[standings league_id=1 template=extend logo=true]

Super League U17 (9η αγωνιστική)

Νότιος Όμιλος

Πλατανιάς ΧανίωνΠαναθηναϊκός (18/3 14:30)

Θεωρητικά εύκολο έργο θα έχει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του τελευταίου, Πλατανιά Χανίων. Οι “πράσινοι” βρίσκονται στο -5 απο την πρώτη, ΑΕΚ και πηγαίνουν στη Κρήτη με μοναδικό στόχο τη νίκη.

ΠανιώνιοςΟλυμπιακός (19/3 11:00)

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στο -2 ή θα του δώσει την ευκαιρία να περάσει και μπροστά απο την πρωτοπόρο, ΑΕΚ θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός στην έδρα του Πανιωνίου.

ΛεβαδειακόςΑστέρας Τρίπολης (19/3 13:15)

Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης συγκρούονται στη Λιβαδειά, με τις δύο ομάδες να κυνηγάν ένα καλύτερο πλασάρισμα. Οι “Αρκάδες” έχουν μαθηματικές ελπίδες για τη θέση, ωστόσο μοιάζει πολύ δύσκολο να φτάσουν εκεί.

ΑτρόμητοςΑΕΚ (19/3 15:30)

Με έχοντας περιθώρια απωλειών η ΑΕΚ φιλοξενείται απο τον Ατρόμητο. Η “Ένωση” βρίσκεται στη θέση με 41 βαθμούς, δύο περισσότερους απο τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

[standings league_id=8 template=extend logo=true]

Βόρειος Όμιλος

ΚέρκυραΠαναιτωλικός (19/3 11:00)

Κέρκυρα και Παναιτωλικός συγκρούονται στο νησί των “Φαιάκων” με τους “Αγρινιώτες” να είναι το φαβορί για νίκη, μιας και βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

ΗρακλήςΛάρισα (19/3 14:30)

Βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι ανάμεσα σε Ηρακλή και Λάρισα. Στην θέση οι “βυσσινί”, στην θέση ο “Γηραιίος. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 9 βαθμοί.

ΒέροιαΞάνθη (19/3 14:30)

Μια ακόμα νίκη για να αγκαλιάσει τη θέση και να ελπίζει ακόμα και στην , θέλει να πάρει η Ξάνθη στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Βέροια.

ΠΑΟΚΠΑΣ Γιάννινα (Αναβολή)

[standings league_id=7 template=extend logo=true]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...