Κυριακή, 08/09/24
Super League U20, U17

Η ανάλυση της αγωνιστικής του τριημέρου!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η αγωνιστική δράση σε Super League U20 και U17. Το talentabout.gr σας παρουσιάζει τα παιχνίδια και όσα πρέπει να ξέρετε γι αυτά λίγο πριν τη σέντρα.

Super League U20 (26η αγωνιστική)

ΑΕΚ U20Παναθηναϊκός U20 (1/4 11:00)

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, το οποίο όμως δεν έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ ψάχνει απλά ένα καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -7 απο τον Ολυμπιακό και με ένα παιχνίδι περισσότερο, οπότε μόνο με ένα θαύμα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Παναιτωλικός U20Αστέρας Τρίπολης U20 (1/4 11:00)

Την επιστροφή στις νίκες μετά την μεσοβδόμαδη ήττα απο τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ψάξει ο Παναιτωλικός στο εντός έδρας παιχνίδι, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Κοινό στοιχείο των δύο ομάδων το γεγονός πως δεν έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, οπότε μπορεί να παίξουν χωρίς σκοπιμότητες και να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ.

Πανιώνιος U20Ατρόμητος U20 (1/4 11:00)

“Μάχη” για μια θέση στην τετράδα αναμένεται να δοθεί στην Αργυρούπολη, ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ατρόμητο. Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί, με τους “Περιστεριώτες” που είναι τέταρτοι να έχουν και ένα παιχνίδι περισσότερο, απο τους “Νεο Σμυρνιώτες” που είναι στη πέμπτη θέση.

ΠΑΣ Γιάννινα U20Ξάνθη U20 (1/4 11:00)

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι “Ηπειρώτες” μάζεψαν 4 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια τους και πλέον θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, προκειμένου να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο απο τις τελευταίας θέσεις.

ΠΑΟΚ U20Λάρισα U20 (1/4 13:00)

Την νίκη που θα τον  διατηρήσει στην θέση θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Λάρισα, που έχει πάρει την κάτω βόλτα στα τελευταία παιχνίδια.

Λεβαδειακός U20Βέροια U20 (1/4 14:00)

Εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Λεβαδειακός και Βέροια βρίσκονται στη προτελευταία θέση και φαίνεται πως πλέον περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Κέρκυρα U20Ηρακλής U20 (2/4 11:00)

Ενα ακόμα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Η Κέρκυρα βρίσκεται στη τελευταία θέση, ενώ ο Ηρακλής είναι βυθισμένος στην εσωστρέφεια μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Ολυμπιακός U20Πλατανιάς Χανίων U20 (2/4 12:00)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πλατανιά και θέλει τη νίκη για να “αγκαλιάσει” το πρωτάθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” πολύ δύσκολα θα χάσουν το τίτλο, ωστόσο θέλουν να το επιβεβαιώσουν και μαθηματικά όσο πιο γρήγορα μπορούν.

[standings league_id=1 template=extend logo=false]

Super League U17

Νότιος Όμιλος (23η αγωνιστική)

Πλατανιάς Χανίων U17Παναθηναϊκός U17 (1/4 11:45)

Μόνο τη νίκη θα ψάξει ο Παναθηναϊκός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ουραγό, Πλατανιά Χανίων. Οι “πράσινοι” δεν έχουν περιθώρια απωλειών, καθώς βρίσκονται στο -4 απο την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Final-4.

Πανιώνιος U17Ολυμπιακός U17 (2/4 12:00)

Ο δεύτερος της βαθμολογίας, Ολυμπιακός, δοκιμάζεται στην έδρα του βαθμολογικά αδιάφορου, Πανιωνίου. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν τη νίκη, με την οποία θα παραμείνουν στη προνομιούχο δεύτερη θέση.

Ατρόμητος U17ΑΕΚ U17 (2/4 12:30)

Δύσκολη αποστολή περιμένει την πρωτοπόρο, ΑΕΚ στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος μπορεί ουσιαστικά να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο ειδικά εντός έδρας παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστικός. Η “Ένωση” βρίσκεται στη κορυφή και στο +7 απο τον τρτη θέση, ωστόσο δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα μια θέση στο Final-4.

Λεβαδειακός U17Αστέρας Τρίπολης U17 (2/4 15:15)

Την εξαιρετική πορεία των τελευταίων εβδομάδων θέλει να συνεχίσει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι “Αρκάδες” δείχνουν έτοιμοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για μια θέση στη πρώτη δυάδα και έτσι πάνε στη Λιβαδειά με μοναδικό στόχο τη νίκη.

[standings league_id=8 template=extend logo=false]

Βόρειος Όμιλος (22η αγωνιστική)

ΠΑΣ Γιάννινα U17Κέρκυρα U17 (1/4 13:30)

Να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για τη δεύτερη θέση θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Παναιτωλικός U17Ηρακλής U17 (2/4 11:00)

Εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ηρακλή στο Αγρίνιο. Στην θέση οι “Αγρινιώτες” με 24 βαθμούς, στην θέση με 13 βαθμούς ο “Γηραιός”.

Λάρισα U17Βέροια U17 (2/4 13:00)

Μια μίνι μάχη για την θέση δίνουν Λάρισα και Βέροια, οι οποίες έχουν απο 28 βαθμούς η καθεμιά. Όποια κερδίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι παίρνει προβάδισμα για την κατάληψη της 4ης θέσης.

Ξάνθη U17ΠΑΟΚ U17 (2/4 14:00)

Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την Πέμπτη (30/3) στην έδρα του “δικεφάλου” του Βορρά, με τους “Ακρίτες” να παίρνουν μια μεγάλη νίκη. Αν κερδίσει και τώρα, η Ξάνθη θα βάλει “φωτιά” στη κορυφή καθώς θα πλησιάσει στον έναν βαθμό τον ΠΑΟΚ.

[standings league_id=7 template=extend logo=false]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...