Ισόπαλες, με σκορ 1-1, αναδείχθηκαν οι U20 ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 24ης αγωνιστική της Super League U20.
Η ΑΕΚ ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί στο 18′ με γκολ του Βλαχομήτρου. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, παρόλα αυτά, δεν έχασε την συγκέντρωση της και στο 32′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Καπρέτσος έβγαλε την σέντρα και ο Χατζηστράβος μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης πλησιάζοντας μάλιστα δύο φορές το γκολ, ωστόσο και η ΑΕΚ ούκ ολίγες φορές απείλησε. Οι Βλαχομήτρος (60′), Μπούσης (67′) και Ασπρογιάννης (76′) δημιούργησαν καλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσαν να “παραβιάσουν” την εστία των “φιλοξενούμενων”.
Στο 68′ ο Σταθόπουλος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκα, ενώ στο 84′ η κεφαλιά του Πολύζου πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία της ΑΕΚ. Στις καθυστερήσεις, η ΑΕΚ μπορούσε να πάρει ακόμα και την νίκη, αλλά ο Μεληκιώτης “σημάδεψε” το δοκάρι του Μούτσα.
Με αυτήν την ισοπαλία η U20 της ΑΕΚ παρέμεινε στην 8η θέση έχοντας 30 βαθμούς, την ώρα που ο ΠΑΟΚ “έφτασε” τον Ατρόμητο στην 3η θέση, έχοντας 39 βαθμούς.
Η σύνθεση της U20 της ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Ασπρογιάννης(80′ Μούλτσιας), Μαρκοπουλιώτης, Μπούσης, Γιαννούτσος, Λίτσι(84′ Ψάνης), Μπάμπης, Τσέλιος, Βλαχομητρος, Αντωνίου(Τάμπας), Μεληκιώτης
Η σύνθεση της U20 του ΠΑΟΚ: Μούτσα, Παπαθανασίου, Πολύζος, Κυριαλάνης (Mίσκοβιτς 80’), Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Γιαλαμούδης, Σταθόπουλος, Καπρέτσος (Κόζακ 83’), Τζοβάρας (Mατθαίου 65’).
Το δοκάρι του Δημήτρη Μεληκιώτη:

