Παναθηναϊκός

Χατζηγιοβάνης: “Είμαι χαρούμενος που με εμπιστεύονται”!

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάσος Χατζηγιοβάνης (γεννημένος στις 31/5/1997) εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος που τον εμπιστεύονται οι “πράσινοι” και που παίρνει όλο και περισσότερες ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Διαβάστε τι δήλωσε ο νεαρός άσος για την εμπιστοσύνη που λαμβάνει απο τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το χθεσινό (8/2) νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που με υπολογίζει ο προπονητής και με εμπιστεύονται ο σύλλογος και η ομάδα. Δουλεύω σκληρά και ανταμείβομαι. Ο προπονητής μου δίνει ελευθερία, μου λέει μπες μέσα και παίξε την μπάλα που ξέρεις, αυτό που κάνεις στις προπονήσεις να κάνεις και στους αγώνες.

Ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση φέτος. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε την κατοχή, δημιουργήσαμε φάσεις και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου η U15 του Ολυμπιακού!

H U15 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 του Ατρομήτου,...

Εντός έδρας νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την ομάδα του Παναθηναϊκού με 2-1 επί...

“Σόκαρε” τον Ολυμπιακό στο… φινάλε ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος έπαιξε μεγάλο ποδόσφαιρο και επικράτησε με 2-1...

Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Ισόπαλο το παιχνίδι με 1-1 για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ,...

Έμειναν στο “Χ”, Άρης και ΑΕΚ!

Άρης και ΑΕΚ έμειναν στην "λευκή" ισοπαλία με 0-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ