Γαλλία

Βασικός και ρέκορντμαν ο Δώνης!

Ο 20χρονος, Τάσος Δώνης (γεννημένος στις 29/8/1996) πήρε φανέλα βασικού στο χθεσινό (24/2) παιχνίδι ανάμεσα στη Νις και την Μονπελιέ και ξεπέρασε τον Άγγελο Χαριστέα.

Ο παλαίμαχος επιθετικός ήταν ο τελευταίος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε βασικός στη Ligue 1. Αυτό συνέβη το 2010, όταν φορούσε την φανέλα της Αρλ. Το βράδυ της Παρασκευής (24/2), ο Τάσος Δώνης βρέθηκε στη βασική σύνθεση της Νις και έσπασε έτσι το ρεκόρ που κρατούσε τα τελευταία επτά χρόνια ο Αγγελος Χαριστέας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπαιξε για 60 λεπτά, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Μάλιστα είχε 100% ευστοχία στις πάσες του. Αυτή ήταν η 16η συμμετοχή του 20χρονου άσου με τη γαλλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν. Έχει πετύχει ήδη το παρθενικό του γκολ και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τα… λημέρια του Κωστούλα “χτύπησε” ταλεντάκι ο Παναθηναϊκός!

Στην απόκτηση του νεαρού μέσου Δημήτρη Μπλέτσας προχώρησε ο...

Δοκιμάζει δυο ταλεντάκια η Καλαμάτα!

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Α.Ο. Τσικλητήρας Πύλου στα...

Κάνει πρεμιέρα η Εθνική Ομάδα Νέων στο EURO U19!

Η Εθνική Νέων (U19) ρίχνεται την Τετάρτη 03/06 στις...

Ο Τζόλης “πυροβολά” ασταμάτητα και… οι Ιταλοί “κρυφοκοιτάζουν”!

Στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα έχει επανέλθει δυναμικά το...

“Σημαντικά τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών”!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, έκανε τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ