Γαλλία

Βασικός και ρέκορντμαν ο Δώνης!

Ο 20χρονος, Τάσος Δώνης (γεννημένος στις 29/8/1996) πήρε φανέλα βασικού στο χθεσινό (24/2) παιχνίδι ανάμεσα στη Νις και την Μονπελιέ και ξεπέρασε τον Άγγελο Χαριστέα.

Ο παλαίμαχος επιθετικός ήταν ο τελευταίος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε βασικός στη Ligue 1. Αυτό συνέβη το 2010, όταν φορούσε την φανέλα της Αρλ. Το βράδυ της Παρασκευής (24/2), ο Τάσος Δώνης βρέθηκε στη βασική σύνθεση της Νις και έσπασε έτσι το ρεκόρ που κρατούσε τα τελευταία επτά χρόνια ο Αγγελος Χαριστέας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπαιξε για 60 λεπτά, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Μάλιστα είχε 100% ευστοχία στις πάσες του. Αυτή ήταν η 16η συμμετοχή του 20χρονου άσου με τη γαλλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν. Έχει πετύχει ήδη το παρθενικό του γκολ και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ πήρε ταλέντο και του έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον νεαρό Ιωάννη Νέτο και του...

Αυτή θα είναι η νέα εκτός έδρας φανέλα της Εθνικής ομάδας!

Πριν λίγες ημέρες, είχε ανακοινωθεί η νέα φανέλα της...

Στο “μάτι” του Παναθηναϊκού ταλέντο από τη Βέροια!

Ένα νέο ταλέντο έχει βάλει στο στόχαστρο του ο...

“Ήθελα να παίζει ο Κάτρης – Τι συνέβη με Κολοσκάμη και έφυγε”!

Ο πρώην διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, μίλησε για...

Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Σερβίας!

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ