Ολυμπιακός

“Τσεκάρει” Μανθάτη ο Σκίμπε! (vid)

Τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Μανθάτης (γεννημένος στις 11/5/1997) πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και δείχνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα στη καριέρα του.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, έχει ξεχωρίσει τον 19χρονο εξτρέμ, τον οποίο παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα, ενώ αναμένεται να βρεθεί και σήμερα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για το παιχνίδι των “ερυθρόλευκων”, απέναντι στον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο νεαρός έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League, έχοντας πετύχει και 2 γκολ. Δείχνει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του ενώ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, βγάζει αρκετή ωριμότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το μόνο που μένει να δούμε, είναι αν ο νεαρός ποδοσφαιριστής πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα και της Εθνικής Ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Πεντάστερη” νίκη για την U15 του Παναθηναϊκού!

Η U15 του Παναθηναϊκού πέρασε με νίκη αυτό το...

Νεαρός του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από την Μαρκό!

Ο Πάρης Πλειώνης είναι και επίσημα νέος παίκτης της...

Πόσοι σταματούν τελικά το ποδόσφαιρο από τα 16 έως τα 21;

Η σιωπηλή έξοδος των νεαρών ποδοσφαιριστών στην ΕυρώπηΗ ποδοσφαιρική...

Ποια ταλέντα πήραν… προαγωγή στον Ολυμπιακό;

Με πολλούς βασικούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, ο Ιμανόλ...

Στην Γεωργία για τη νίκη η Εθνική Ελπίδων!

Στην τελική ευθεία των προκριματικών του UEFA U21 EURO...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ