Τον νεαρό επιθετικό της Γιουβέντους, Μόισε Κιν, παρακολουθεί τον τελευταίο καιρό η Άρσεναλ.
Οι άνθρωποι των “μπιοανκονέρι” με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, προσπαθούν εδώ και καιρό να βρουν την χρυσή “τομή“, έτσι ώστε ο νεαρός να παραμείνει στην Γιουβέντους. Μέχρι στιγμής οι συζητήσεις δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα και έτσι η παραμονή του 16χρονου στο Τορίνο είναι ακόμα “ανοιχτή“.
Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 28/02/2000) πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική σεζόν με τις U17 της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, έχοντας συνολικά 15 γκολ σε 26 συμμετοχές. Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Κιν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής γεννημένος την νέα χιλιετία, που αγωνίστηκε τόσο στην Serie A, όσο και στο Champions League.
Στο “Scudetto” έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στην Πεσκάρα, ενώ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αγωνίστηκε κόντρα στην Σεβίλλη.
https://www.youtube.com/watch?v=cGMEivdp1Z4