Ολυμπιακός (U15) - Ατρόμητος (U15)

Πλησίασε την κορυφή η U15 του Ολυμπιακού! (photos)

Δεύτερη σερί ήττα (1-0 από την ΑΕΚ) υπέστη η U15 του Ατρομήτου, αυτή την φορά από τον Ολυμπιακό με 1-0, στο Προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης αλληλοεξουδετερώθηκαν, με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει να λύνει τον γόρδιο δεσμό στο 31ο λεπτό, όταν ο Νικολής με σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε, ο Ολυμπιακός πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και μείωσε την διαφορά από τον πρώτο Ατρόμητο. Ο Ατρόμητος έχει 30 βαθμούς σε 14 αγώνες και ο Ολυμπιακός 28 με τα ίδια ματς.

Η σύνθεση της U15 του Ολυμπιακού: Καραργύρης, Τσαβός, Νικολής, Θεοδωρόπουλος, Ασλανίδης, Γουλάς, Τζόρβας (64′ Αρσενίδης, 80’+ Καρακώστας), Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος (69′ Ντότης), Σουρλής (80’+ Πάνιας), Κεραμιδάς (79′ Τόλιος)

Η σύνθεση της U15 του Ατρομήτου: Σέρτζιο, Ρουσσόπουλος, Ρίζος, Τσουρουλάς, Γιαννακίδης, Σαμούρης (41′ Καρδάμης), Μακρυγιαννάκης, Κουτσούκος (50′ Πιετρής), Σάνι, Σέλληνας (60′ Τουμαζάτος), Πολώνης

Οι photos είναι από το gavros.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πως μπορούμε να δούμε την προσπάθεια της Εθνικής U15 στο Μπακού;

Η Εθνική U15 βρίσκεται στο Μπακού, όπου θα διεξαχθεί...

Με ποδοσφαιριστές από την… Αναγέννηση η Εθνική U15 στο FIFA World Cup & Festival!

Η Εθνική U15 βρίσκεται στο Μπακού, όπου θα διεξαχθεί...

Δυο παιχνίδια για την πρόκριση έχει η Εθνική Ελπίδων!

Δύο μεγάλοι αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση στην...

Χαμός από… ταλέντα στο “Λιμάνι” – Επαγγελματικά συμβόλαια και νέα πρόσωπα!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού δεν σταματά ούτε λεπτό να...

Η ΑΕΚ πήρε έναν σημαντικό πόντο στο Μάντσεστερ!

Η ΑΕΚ U19 συνεχίζει να αποδεικνύει πως δεν φοβάται...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ