Παναθηναϊκός

Πέντε νέοι στην αποστολή του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται σε λίγη ώρα απο τον Κισσαμικό στον επαναληπτικό αγώνα για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών.

Ο λόγος για τους Στέφανο Ευαγγέλου (γεννημένος στις 12/5/1998), Τάσο Χατζηγιοβάννη (γεννημένος στις 31/5/1997), Θοδωρή Μίγγο (γεννημένος στις 6/2/1998), Γιάννη Μπουζούκη (γεννημένος στις 27/3/1998) και Σωτήρη Πίσπα (γεννημένος στις 8/1/1998).

Οι τρεις πρώτοι έχουν περισσότερες εμπειρίες στην πρώτη ομάδα και υπάρχει πιθανότητα να τους δούμε να ξεκινάνε βασικούς. Άλλωστε οι “πράσινοι” έχουν κερδίσει 3-0 στον πρώτο αγώνα. Μπουζούκης και Πίσπας δεν έχουν τόση εμπειρία, ωστόσο σήμερα και ανάλογα με τη ροή του αγώνα μπορεί να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

Ο κυκλικός κόμβος του “πουθενά” που δεν οδηγεί σε κανέναν δρόμο!

Σε ένα ανοιχτό χωράφι ανάμεσα στο Ζαλαέγκερσεγκ και το...

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό η νεαρή Μπρούσα!

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης...

Φινάλε με ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

ΑΕΚ και Κηφισιά πήραν την τελευταία ισοπαλία της σεζόν,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ