Παρασκευή, 29/03/24
ΑΕΚ

Ο περιορισμένος χρόνος του Γαλανόπουλου με τον Χιμένεθ!

Πάνω που έδειχνε πως καθιερώνεται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και είχε πάρει αρκετές ευκαιρίες, ήρθε η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να αλλάξει τα δεδομένα για τον 19χρονο, Κωνσταντίνο Γαλανόπουλο (γεννημένος στις 28/12/1997).

Με τον Ζοζέ Μοράις στον πάγκο της “Ένωσης” ο νεαρός μέσος έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα και πήρε αρκετές ευκαιρίες στα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου. Μετά την απόλυση όμως του Πορτογάλου προπονητή και την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ τα πράγματα “στράβωσαν” αρκετά για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα το διάστημα που βρίσκεται ο Ισπανός τεχνικός στον πάγκο, ο Γαλανόπουλος έχει παίξει 6 λεπτά στο παιχνίδι, κόντρα στη Ξάνθη, 21 λεπτά με τον Λεβαδειακό για το κύπελλο και 4 λεπτά, απέναντι στον Πλατανιά Χανίων.

Είναι φανερό πως ο νεαρός χαφ δεν υπολογίζεται τόσο πολύ απο τον Μανόλο Χιμένεθ, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Η διοίκηση απο τη μεριά της θέλει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018. 

Βέβαια μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η στάση που θα κρατήσει ο ποδοσφαιριστής είναι άγνωστη, καθώς πάνω που είχε βρει θέση στη πρώτη ομάδα φαίνεται να χάνει πόντους και το μέλλον του θεωρείτε αβέβαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...