Αυστραλία

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έγινε… τοιχογραφία!

Ο ελληνικής καταγωγής, Άγγελος Ποστέκογλου, έγινε τοιχογραφία σε προάστιο της Μελβούρνης δίπλα στους Γιόχαν Κρόιφ και Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο προπονητής της Εθνικής Αυστραλίας είδε το πρόσωπο του ζωγραφισμένο δίπλα από δύο άλλους “θρύλους” με τους Αυστραλούς να θέλουν με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσουν τον 51χρονο τεχνικό για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της χώρας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει διατελέσει προπονητής σε τρεις ομάδες της Αυστραλίας (Σάουθ Μέλμπουρν, Μπρισμπέιν Ροαρ, Μέλμπουρν Βίκτορι), στην U20 των “καγκουρό” και από το 2013 προπονεί την πρώτη ομάδα, με μεγάλη επιτυχία.

Όσον αφορά τους τίτλους έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Αυστραλίας με την Σάουθ Μέλμπουρν το 1998 και το 1999, ενώ σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ωκεανίας με την U17 της Αυστραλίας (2001, 2003, 2005), το Κύπελλο Ωκεανίας με την U20 της Αυστραλίας (2001, 2002, 2005) και το Πανασιατικό Κύπελλο με την πρώτη ομάδα της Αυστραλίας το 2015.

Μάλιστα ο ομογενής coach φωτογραφήθηκε μπροστά από την τοιχογραφία του, όντας αρκετά συγκινημένος με αυτή τη κίνηση που έκαναν οι Αυστραλοί, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Να πάρουμε την πρόκριση στην τελική φάση”!

Την Ισλανδία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελπίδων στα play-off...

Κλήρωσε για την Εθνική – Πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας!

Την Ισλανδία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελπίδων στα play-off...

Λουίς Εντουάρντο: Το βραζιλιάνικο ταλέντο που άναψε”φωτιές” σε Ολυμπιακό και Σαχτάρ!

Φαίνεται πως ο Ιανουάριος θα έχει αρκετό λατινοαμερικάνικο "αλατοπίπερο"...

Το νεαρό ταλεντάκι της Ζακύνθου που έχει… κλέψει “καρδιές” στη Super League!

Ένα όνομα που ακούγεται όλο και πιο συχνά στα...

Οι προεπιλογές της Εθνικής Προπαίδων U15 για την Αθήνα!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ