Αυστραλία

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έγινε… τοιχογραφία!

Ο ελληνικής καταγωγής, Άγγελος Ποστέκογλου, έγινε τοιχογραφία σε προάστιο της Μελβούρνης δίπλα στους Γιόχαν Κρόιφ και Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο προπονητής της Εθνικής Αυστραλίας είδε το πρόσωπο του ζωγραφισμένο δίπλα από δύο άλλους “θρύλους” με τους Αυστραλούς να θέλουν με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσουν τον 51χρονο τεχνικό για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της χώρας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει διατελέσει προπονητής σε τρεις ομάδες της Αυστραλίας (Σάουθ Μέλμπουρν, Μπρισμπέιν Ροαρ, Μέλμπουρν Βίκτορι), στην U20 των “καγκουρό” και από το 2013 προπονεί την πρώτη ομάδα, με μεγάλη επιτυχία.

Όσον αφορά τους τίτλους έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Αυστραλίας με την Σάουθ Μέλμπουρν το 1998 και το 1999, ενώ σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ωκεανίας με την U17 της Αυστραλίας (2001, 2003, 2005), το Κύπελλο Ωκεανίας με την U20 της Αυστραλίας (2001, 2002, 2005) και το Πανασιατικό Κύπελλο με την πρώτη ομάδα της Αυστραλίας το 2015.

Μάλιστα ο ομογενής coach φωτογραφήθηκε μπροστά από την τοιχογραφία του, όντας αρκετά συγκινημένος με αυτή τη κίνηση που έκαναν οι Αυστραλοί, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πως μπορούμε να δούμε την προσπάθεια της Εθνικής U15 στο Μπακού;

Η Εθνική U15 βρίσκεται στο Μπακού, όπου θα διεξαχθεί...

Με ποδοσφαιριστές από την… Αναγέννηση η Εθνική U15 στο FIFA World Cup & Festival!

Η Εθνική U15 βρίσκεται στο Μπακού, όπου θα διεξαχθεί...

Δυο παιχνίδια για την πρόκριση έχει η Εθνική Ελπίδων!

Δύο μεγάλοι αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση στην...

Χαμός από… ταλέντα στο “Λιμάνι” – Επαγγελματικά συμβόλαια και νέα πρόσωπα!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού δεν σταματά ούτε λεπτό να...

Η ΑΕΚ πήρε έναν σημαντικό πόντο στο Μάντσεστερ!

Η ΑΕΚ U19 συνεχίζει να αποδεικνύει πως δεν φοβάται...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ