Αυστραλία

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έγινε… τοιχογραφία!

Ο ελληνικής καταγωγής, Άγγελος Ποστέκογλου, έγινε τοιχογραφία σε προάστιο της Μελβούρνης δίπλα στους Γιόχαν Κρόιφ και Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο προπονητής της Εθνικής Αυστραλίας είδε το πρόσωπο του ζωγραφισμένο δίπλα από δύο άλλους “θρύλους” με τους Αυστραλούς να θέλουν με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσουν τον 51χρονο τεχνικό για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της χώρας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει διατελέσει προπονητής σε τρεις ομάδες της Αυστραλίας (Σάουθ Μέλμπουρν, Μπρισμπέιν Ροαρ, Μέλμπουρν Βίκτορι), στην U20 των “καγκουρό” και από το 2013 προπονεί την πρώτη ομάδα, με μεγάλη επιτυχία.

Όσον αφορά τους τίτλους έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Αυστραλίας με την Σάουθ Μέλμπουρν το 1998 και το 1999, ενώ σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ωκεανίας με την U17 της Αυστραλίας (2001, 2003, 2005), το Κύπελλο Ωκεανίας με την U20 της Αυστραλίας (2001, 2002, 2005) και το Πανασιατικό Κύπελλο με την πρώτη ομάδα της Αυστραλίας το 2015.

Μάλιστα ο ομογενής coach φωτογραφήθηκε μπροστά από την τοιχογραφία του, όντας αρκετά συγκινημένος με αυτή τη κίνηση που έκαναν οι Αυστραλοί, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καρντόσο δίνει ρόλο σε δυο Πορτογάλους στην Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Ο Αντόνιο Μιγκέλ Καρντόσο δεν χάνει χρόνο. Λίγες μέρες...

“Ματιές” σε νεαρό της Βαλένθια κάνει η ΑΕΚ!

Ένα νέο όνομα από την Ισπανία εμφανίζεται στη μεταγραφική...

Νεαρός του Παναθηναϊκού φόρεσε τη φανέλα της Παλαιστίνης!

Διεθνείς παραστάσεις με την Εθνική Νέων της Παλαιστίνης απέκτησε...

Με ποσό – ρεκόρ ο Τζόλης μετακομίζει στο Λονδίνο!

Η Άρσεναλ και η Κλαμπ Μπριζ τα βρήκαν για...

Το οργανόγραμμα των Ακαδημιών του Αστέρα!

Νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα για τις ακαδημίες του Αστέρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ