Πέμπτη, 25/04/24
Ατρόμητος (U17) - Πανιώνιος (U17)

Νίκησε και πλησίασε την τετράδα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος κέρδισε τον Πανιώνιο με 2-1, σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Super League U17 και μείωσε την απόσταση απο την πρώτη τετράδα.

Όλη η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47′ ο Διακογεωργίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε μπροστά στο σκορ τους “Περιστεριώτες”, ωστόσο στο 52′ ο Ζώτος έκανε  το 1-1, βάζοντας ξανά τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι. Τους τρεις βαθμούς της νίκης στους γηπεδούχους “χάρισε” ο Βιταλιώτης με κεφαλιά στο 64′, έπειτα απο κόρνερ του Κολινιάτη.

Με αυτή τη νίκη, ο Ατρόμητος έφτασε τους 25 βαθμούς, δύο λιγότερους απο τον τέταρτο, Αστέρα Τρίπολης. Απ την άλλη ο Πανιώνιος παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U17 του Ατρομήτου: Μάνδας, Βιταλιώτης, Αθανασίου (92′ Στρεφι), Ξενάκης, Ανδριόπουλος, Ξενοπανάγος, Φρατζέσκος, (62′ Κολινιάτης), Χοχλάστος (85′ Κουτσουμπαρδης), Βαγγέλης, Διακογεωργίου (74′ Μπουρντένης), Ζούνης.

Η σύνθεση της U17 του Πανιωνίου: Τζωρτζής, Καμπουρούδης, Νίκο, Ιωαννίδης, Κοντικάκος, Αντζέλι, Ζώτος, Γρίβας, Τσερένκοφ, Νομικός, Τζανετής.

Έπαιξαν και οι: Τσίνας, Κορακιανίτης, Οικονόμου, Τούντας, Σπίνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...