Λεβαδειακός (U20) - ΠΑΣ Γιάννινα (U20)

“Μοιρασιά” για τις U20 Λεβαδειακού και ΠΑΣ Γιάννινα!

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα, σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League U20.

Η αναμέτρηση δεν ήταν “πλούσια” σε θέαμα. Ενδεικτικό είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο η μόνη αξιόλογη φάση ήταν η κεφαλιά του Γκλεγκλέ στο δοκάρι στο 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπορούμε να πούμε ότι… “αλληλοεξουδετερώθηκαν” και έτσι, μοιραία, το 0-0 παρέμεινε έως το φινάλε.

Οι “γηπεδούχοι“, με αυτό το βαθμό, παρέμειναν στην 15η θέση με 11 βαθμούς, την ώρα που η ομάδα των Ιωαννίνων παρέμεινε 13η με 12 βαθμούς.

Η σύνθεση της U20 του Λεβαδειακού: Λίτρας, Μέσχι, Γρηγοριάδης, Δαρδαμάνης, Λιάγκας, Μερεντίδης, Παπαθεοδώρου, Φάσας, Σαλιάι (68′ Λανσελάρι), Σαραντίδης, Πόρης.

Η σύνθεση της U20 του ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Ψαρράς Ν., Κιτσάκης, Ζήκος, Σιουκουλάνι, Μούτσιος, Λιάππης (82′ Λαμπίρης), Μασούρας, Γκλεγκλές (62′ Αλεξίου), Ψαρράς Ι., Σιχλιμοίρης (70′ Σαββίδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δοκιμάζει νεαρό Ούγγρο για την Ακαδημία η ΑΕΚ!

Ουγγάρικο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο 17χρονος Βάλεντιν Χόρβαθ βρίσκεται...

Σε διεθνές τουρνουά οι U16 και U15 της ΑΕΚ!

Στο Τορίνο ταξιδεύουν οι U15 και U16 της ΑΕΚ...

Φιλική ήττα για την Εθνική Νέων από την Αγγλία!

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε 2-1 από την αντίστοιχη της...

Πήρε ταλεντάκι από την Κέρκυρα ο Πανιώνιος!

Ένα νέο ταλέντο από την Κέρκυρα χτυπά την πόρτα...

Σοβαρό τροχαίο για νεαρό της U19 της ΑΕΚ – Video από τον απεγκλωβισμό!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Πεντέλης στα Μελίσσια το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ