Παρασκευή, 19/04/24
Αστέρας Τρίπολης (U20) - Ατρόμητος (U20)

Μεγάλο διπλό για την U20 του Ατρομήτου!

Ο Ατρόμητος κέρδισε εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική της Super League U20 και ανέβηκε ξανά στη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν με 9 ποδοσφαιριστές τον αγώνα, λόγω δύο αποβολών. Οι “Αρκάδες” προηγήθηκαν στο 20′ με τον Δουβίκα, ωστόσο οι “Περιστεριώτες” αντέδρασαν. Αρχικά ισοφάρισαν με ωραίο σουτ του Φαρία στο 41′ και παρά το γεγονός πως στο 55′ έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Στρούγγη, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Στο 63′ ο Νταβιώτης με πανέμορφο σουτ και αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα, έκανε το 1-2. Στο 77′ ο διαιτητής απέβαλλε τον Παυλή, χρεώνοντας του εξύβριση σε κάποιον. Αν και αγωνίζονταν με δύο περισσότερους ποδοσφαιριστές, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν, με αποτέλεσμα το 1-2 να παραμείνει μέχρι το φινάλε.

Χάρη σε αυτή τη νίκη του και την ήττα του Πανιωνίου, ο Ατρόμητος ανέβηκε ξανά στη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς. Απ την άλλη ο Αστέρας παρέμεινε στην θέση  με 26 βαθμούς μετά απο 18 παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

Για την U20 του Αστέρα ξεκίνησαν οι: Τσιφτσής, Τσέχος, Παπαγγελής, Ζήσης Α., Ζήσης Γ., Μακροστέργιος, Κοντογιαννόπουλος, Μπαστιάνος, Νάτσης, Τσιόλης, Δουβίκας.

Έπαιξαν και οι: Τόμας, Αμπιλαφίτης.

Για την U20 του Ατρομήτου ξεκίνησαν οι: Κίναλης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Λώλος,Παυλής, Νταβιώτης, Στρούγγης, Ιγκμπινόμπα,Λαζαρίδης, Φαρία, Δαλκαφούκης.

Έπαιξαν και οι: Χαραλάμπους, Τριμμάτης, Ιμέρι.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Απόστολος Χαραλαμπίδης, δήλωσε στο talentabout.gr:

“Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και προηγηθήκαμε στο σκορ. Δυστυχώς δεχθήκαμε την ισοφάριση σε ένα κρίσιμο σημείο, στην εκπνοή του ημιχρόνου. Στο δεύτερος μέρος δεν ήμασταν καλοί. Το παιχνίδι στράβωσε πολύ. Πιστέψαμε μετά την αποβολή, πως θα κερδίσουμε όμως σε μια αντεπίθεση δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Μετά δεν βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να ισοφαρίσουμε. Πιστεύω πως ήταν δίκαιη η ήττα μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...