Πλατανιάς Χανίων (U20) - Αστέρας Τρίπολης (U20)

“Λύτρωση” στο φινάλε για την U20 του Πλατανιά!

Ο Πλατανιάς Χανίων επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League U20.

Οι “Κρητικοί” μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κέρδισαν πέναλτι στο 20ο λεπτό. Ο Τσιφτσής όμως έπεσε σωστά και κράτησε το μηδέν. Στη συνέχεια το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και δεν είχαμε ιδιαίτερες φάσεις.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή σημειώθηκε στο 88‘ με τον Σπίντζο και προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις απο τη μεριά των “Αρκάδων”. Mε αυτή τη νίκη, ο Πλατανιάς παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ αύξησε την διαφορά στους 5 βαθμούς απο τον έβδομο, Αστερα.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U2o του Πλατανιά: Αναμένεται

Η σύνθεση της U20 του Αστέρα: Τσιφτσής, Τσέκος, Μπινιώρης, Ζήσης, Ζορμπάς, Κοντογιαννόπουλος, Διαμαντόπουλος (75′ Κοτσόπουλος), Γκίτσης, Δουβίκας, Απειραφίτης (60′ Συρεγγέλας), Ρόγης.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής του Αστέρα, Κώστας Μπεντεβής, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας, μίλησε στο talentabout.gr, όντας αρκετά εκνευρισμένος με την διαιτησία:

“Έιναι κρίμα για τα παιδιά. Έκαναν τόση προσπάθεια και ηττήθηκαν απο μια φάση, στην οποία είχε προηγηθεί φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα μας. Μάλιστα μετά αντίκρισε και την κόκκινη ο Τσιφτσής επειδή ζήτησε το φάουλ που του έγινε. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την U17 του Ατρομήτου στον Βόλο!

Με σημαντική εκτός έδρας νίκη αποχώρησε ο Ατρόμητος από...

Έφυγε με τρίποντο από το Αγρίνιο ο ΟΦΗ!

Στις επιτυχίες επέστρεψε η U19 του ΟΦΗ, η οποία...

Διπλό για τον Ατρόμητο στην έδρα του Βόλου!

Με σημαντική εκτός έδρας νίκη αποχώρησε ο Ατρόμητος από...

Ένα και… καλό για τον ΠΑΟΚ επί του Αστέρα!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τη νίκη στη Super League U19,...

Ο Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι των… τεσσάρων γκολ κόντρα στη Κηφισιά!

Ο Ολυμπιακός πέρασε την Κηφισιά, επικρατώντας με 3-1 για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ