Λάρισα

Κλήθηκε σε απολογία ο Κλάρας!

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία τον υπεύθυνο Ακαδημιών της Λάρισας, Οδυσσέα Κλάρα.

Αιτία για αυτό στάθηκε η συμπεριφορά του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ, στο τελευταίο παιχνίδι της Super League U20 ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Λάρισα. Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κλάρας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή, με αποτέλεσμα να αποβληθεί απο το γήπεδο.

Αναλυτικά:

Α) A.E.Λ. (U20), Ο. ΚΛΑΡΑ (Εκπρόσωπο): “Βάσει των αναφερομένων στο από 18/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 18/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Για τη συμπεριφορά του κ. Ο.Κλάρα στον αγώνα των ομάδων ΑΕΛ-Λεβαδειακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ΄, 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Νίκη Βόλου πήρε νεαρό του ΠΑΟΚ – Ανακοινώθηκε!

Η Νίκη Βόλου δεν περιορίζεται μόνο σε έμπειρες προσθήκες....

Ο Καρέτσας βρίσκεται κοντά στο να… κλείσει στη Bundesliga!

Το θρίλερ για το μέλλον του Κωνσταντίνου Καρέτσα συνεχίζεται...

Νεαρός της Μαρσέιγ έμεινε ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός “καραδοκεί”!

Ο Παναθηναϊκός κοιτά τη Γαλλία για ενίσχυση της μεσαίας...

Ο Άρης θέλει την… έκπληξη με Κβαρατσκέλια!

Ο Άρης συνηθίζει να κυνηγά τα δύσκολα — και...

Με το… δεξί η Εθνική Νέων U20!

Η Εθνική Νέων Ανδρών ξεκίνησε με νίκη το Ευρωμπάσκετ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ