Λάρισα

Κλήθηκε σε απολογία ο Κλάρας!

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία τον υπεύθυνο Ακαδημιών της Λάρισας, Οδυσσέα Κλάρα.

Αιτία για αυτό στάθηκε η συμπεριφορά του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ, στο τελευταίο παιχνίδι της Super League U20 ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Λάρισα. Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κλάρας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή, με αποτέλεσμα να αποβληθεί απο το γήπεδο.

Αναλυτικά:

Α) A.E.Λ. (U20), Ο. ΚΛΑΡΑ (Εκπρόσωπο): “Βάσει των αναφερομένων στο από 18/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 18/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Για τη συμπεριφορά του κ. Ο.Κλάρα στον αγώνα των ομάδων ΑΕΛ-Λεβαδειακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ΄, 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα συστήματα διεξαγωγής για τις διοργανώσεις Εθνικών Ομάδων Ανδρών από το 2028!

Στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, τελευταία πριν από...

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει ταλέντα στην Κρήτη!

Στην Κρήτη πηγαίνει ο Παναθηναϊκός για να βρει το......

Κληρώνει για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17!

Την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 17:00 (Ελλάδας) θα διενεργηθεί...

Οι κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων για την Κροατία!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, κάλεσε 26...

Ξεκινά δοκιμές για την Ακαδημία της η Καλαμάτα!

Η Καλαμάτα ετοιμάζει δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών για την Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ