Σάββατο, 20/04/24
ΠΑΟΚ

Κίνηση ανθρωπιάς από τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έδειξε, για ακόμη μία φορά, το ανθρώπινο πρόσωπο του με τον πιο συμβολικό τρόπο. Η αποστολή του “δικεφάλου” του βορρά επισκέφθηκε στην Λάρισα την 19χρονη Μυρτώ, η οποία παλεύει καθημερινά για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ακολουθώντας ειδικές θεραπείες στο κέντρο “Animus“.

Πρέπει να τονίσουμε, επίσης, ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της νεαρής κοπέλας μέσω του κοινωνικού προγράμματος “PAOK Action“.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Το καλοκαίρι του 2012 η απίστευτη περιπέτειά της συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Πέντε χρόνια μετά, τα φώτα έχουν σβήσει, αλλά ο αγώνας που δίνει η Μυρτώ συνεχίζεται πιο έντονος. Στα 19 της χρόνια πλέον, παλεύει καθημερινά μαζί με την οικογένειά της για μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω ειδικών θεραπειών στο κέντρο Animus στη Λάρισα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δίπλα στην Μυρτώ και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά της μέσω του κοινωνικού προγράμματος PAOK Action. Η Μυρτώ και η οικογένειά της, επισκέφτηκαν την αποστολή της ομάδας λίγο πριν τον αγώνα με τη Λάρισα προκειμένου η 19χρονη νικήτρια ζωής να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Από σήμερα, άλλωστε, η Μυρτώ έχει τη δική της φανέλα με το όνομά της στην πλάτη, καθώς αποτελεί επίτιμο μέλος της οικογένειας του συλλόγου. Και υποσχέθηκε πως μόλις έχει τη δυνατότητα θα έρθει και στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ από κοντά.

Μυρτώ είμαστε μαζί σου…”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...