Λάρισα

“Καμπάνα” από Super League σε Λάρισα και Κλάρα!

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 1500 ευρώ στην ΑΕΛ αλλά και στον υπεύθυνο Ακαδημιών των “βυσσινί“, Οδυσσέα Κλάρα, με τον τελευταίο ωστόσο να τιμωρείται και με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημέρες.

Πρέπει να σας υπενθυμίσουμε, πως αιτία για την όλη ιστορία στάθηκε η συμπεριφορά του κ.Κλάρα, στο τελευταίο παιχνίδι της Super League U20 ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Λάρισα.

Πιο συγκεκριμένα, στο 55′ της αναμέτρησης, ο κ.Κλάρας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το γήπεδο.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της Super League:

“Α) A.E.Λ. (U20), Ο. ΚΛΑΡΑ (Εκπρόσωπο): “Βάσει των αναφερομένων στο από 18/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 18/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Για τη συμπεριφορά του κ. Ο.Κλάρα : επιβάλλει στην ομάδα ΑΕΛ-U20 τη χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ο. Κλάρα την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών, καθώς και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

Η ΕΠΟ αποφάσισε για το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Λετονία!

Το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ορίστηκε ως έδρα για έναν...

Νεαρός του Άρη αποχώρησε για άλλη ομάδα!

Ο Ηρακλής Θερμαϊκού διαμορφώνει το ρόστερ του με στοχευμένες...

Δυο ταλέντα του ΠΑΟΚ αποχώρησε για… νέους προορισμούς!

Δύο αποχωρήσεις από την U19 του ΠΑΟΚ, με τους...

Τι αλλάζει στα πρωταθλήματα U19 και U17 της Superbet League 2;

Αλλαγές και αναβαθμίσεις έρχονται στα πρωταθλήματα υποδομών της Superbet...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ