Λεβαδειακός (U17) - Ατρόμητος (U17)

Ισόπαλες οι U17 Λεβαδειακού και Ατρόμητου!

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Λεβαδειακός και Ατρόμητος σε αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Super League U17.

Ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 14′ με γκολ του Ζούνη. Οι Βοιωτοί, στην συνέχεια, ανέβασαν την απόδοση τους, βελτιώθηκαν και στο 45+2′ έκαναν το 1-1 με τον Τσίμπο, ο οποίος αν και είδε τον Μανδά να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε, έστειλε με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του κ.Μακκαλιά, με αυτόν τον βαθμό, παρέμεινε στην θέση με 19 βαθμούς, την ώρα που οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην θέση με 26 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η σύνθεση της U17 του Λεβαδειακού: Ζωγράφος, Γιαννακόπουλος, Σόφης, Μανέτας, Τσίμπος, Αργυρίου, Κουκοδήνος, Παχούμης, Δήμος, Ιωαννίδης, Μεντής, Μπουρμπούλης

Η σύνθεση της U17 του Ατρόμητου: Μανδάς, Ανδριόπουλος, Ξενάκης, Πατσίκας (88′ Πολίτης), Βλαχομήτρος (75′ Κουτσουμπάρδης), Αθανασίου (85′ Καστόρης), Χοχλαστός, Ξενοπανάγος, Διακογεωργίου, Κολινιάτης (75′ Σάσσαλος), Ζούνης (56′ Βαγγέλης) 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ατρόμητος εκτός από ταλέντα στο γήπεδο, έχει… και στο Πανεπιστήμιο!

Οκτώ νεαροί ποδοσφαιριστές της U19 του Ατρομήτου απέδειξαν ότι...

Ακούστηκε το… Here We Go και για τον Κουλιεράκη!

Το "Here we go" του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ακούστηκε και...

Δοκιμάζει νεαρό ποδοσφαιριστή από την… Ισπανία ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επενδύει στις ακαδημίες του με μια κίνηση...

“Ματιές” σε νεαρό της Βαλένθια κάνει η ΑΕΚ!

Ένα νέο όνομα από την Ισπανία εμφανίζεται στη μεταγραφική...

“Αυτοκτόνησε” η Εθνική στο… +29 και τελικά αποκλείστηκε από την Ισπανία!

Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Η Εθνική Εφήβων έπαιξε ίσως...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ