Λεβαδειακός (U17) - Ατρόμητος (U17)

Ισόπαλες οι U17 Λεβαδειακού και Ατρόμητου!

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Λεβαδειακός και Ατρόμητος σε αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Super League U17.

Ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 14′ με γκολ του Ζούνη. Οι Βοιωτοί, στην συνέχεια, ανέβασαν την απόδοση τους, βελτιώθηκαν και στο 45+2′ έκαναν το 1-1 με τον Τσίμπο, ο οποίος αν και είδε τον Μανδά να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε, έστειλε με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του κ.Μακκαλιά, με αυτόν τον βαθμό, παρέμεινε στην θέση με 19 βαθμούς, την ώρα που οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην θέση με 26 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η σύνθεση της U17 του Λεβαδειακού: Ζωγράφος, Γιαννακόπουλος, Σόφης, Μανέτας, Τσίμπος, Αργυρίου, Κουκοδήνος, Παχούμης, Δήμος, Ιωαννίδης, Μεντής, Μπουρμπούλης

Η σύνθεση της U17 του Ατρόμητου: Μανδάς, Ανδριόπουλος, Ξενάκης, Πατσίκας (88′ Πολίτης), Βλαχομήτρος (75′ Κουτσουμπάρδης), Αθανασίου (85′ Καστόρης), Χοχλαστός, Ξενοπανάγος, Διακογεωργίου, Κολινιάτης (75′ Σάσσαλος), Ζούνης (56′ Βαγγέλης) 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάει σε προπονητή… ΕΚΠΛΗΞΗ ο ΠΑΟΚ για την U17!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ετοιμάζεται να ξαναφορέσει τα "ασπρόμαυρα"...

Επένδυση στο… μέλλον για την U15 του Ατρομήτου!

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2012 κάνουν το βήμα...

Αλλαγές στους πάγκους της “κιτρινόμαυρης” Ακαδημίας!

Η ΑΕΚ προχωρά σε ολοκληρωτικό ανακατατάξεις στα τεχνικά επιτελεία...

Ο Μανδάς έριξε… άκυρο σε Ελληνική ομάδα και κοιτάζει Ιταλία!

Ο Χρήστος Μανδάς αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη και η...

Ένα μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού είπε το… αντίο!

Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ