Παρασκευή, 19/04/24
Ολυμπιακός

Ήρθε… μέχρι να φύγει ο Πλέγας!

Μετά την διάλυση του Πανθρακικού, ο νεαρός Κωνσταντίνος Πλέγας (γεννημένος στις 20/04/1997) επέστρεψε στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται ξανά… για δανεικός.

Σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους, ο 19χρονος πρέπει να πάρει εμπειρίες στα “πόδια” του και να επιστρέψει για να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Το Who is Who του Πλέγα

Ο Κώστας Πλέγας γεννήθηκε στις 20/4/1997 και πρώτος προπονητής του υπήρξε ο πατέρας του, Αρης, στις ακαδημίες του Ικαρου Πετρωτού, όπου ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Σε ηλικία 10 ετών μετακόμισε στον Παμπατραϊκό και κατόπιν παραχωρήθηκε, με τη μορφή δανεισμού, στον Απόλλωνα Εγλυκάδας. Το καλοκαίρι του 2012 η Παναχαϊκή κατάφερε να πείσει την οικογένειά του και να αποσπάσει την υπογραφή του.

Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει μέχρι σήμερα. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στα τμήματα U17 και U19 της Εθνικής Ελλάδας. Έχει δοθεί δανεικός στον Πανθρακικό και τώρα επιστρέφει πάλι πίσω, με την προοπτική του δανεισμού να εμφανίζεται ξανά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...
UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...
UEFA Youth League

Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι στην...
UEFA Youth League

Μεγάλη ευκαιρία για Κωστούλα – “Απάντησε” σε… κενή εστία...

Ολυμπιακός και Ναντ είχαν από μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να...
UEFA Youth League

Η μεγάλη απόκρουση του Σίνα – Κράτησε το μηδέν!

Ο νεαρός τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του, από ένα βέβαιο γκολ σε μια ύποπτη φάση. Στο 15ο λεπτό...