Παναθηναϊκός

Φόβοι για σοβαρή ζημιά σε Τριανταφυλλόπουλο!

Στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Super League U20, ο 20χρονος, Αλέξανδρος Τραινταφυλλόπουλος (γεννημένος στις 10/1/1997) γύρισε το πόδι του και υπάρχει ανησυχία για ζημιά στους χιαστούς.

Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης ο νεαρός ποδοσφαιριστής προσπάθησε να προλάβει έναν αντίπαλο που έμπαινε στην περιοχή, ωστόσο γύρισε το πόδι του και έπεσε στο γρασίδι “σφαδάζοντας” απ τον πόνο.

Ο φυσικοθεραπευτής της πρώτης ομάδας του “τριφυλλιού”, Χρήστος Καρβουνίδης, εξέτασε τον άτυχο ποδοσφαιριστή και φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα στους χιαστούς.

Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθηνα, ο Τριανταφυλλόπουλος αναμένεται να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε τη νίκη μέσα στην Γεωργία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε 3-0 τη Γεωργία στην Τιφλίδα...

“Εξάστερη” εμφάνιση για την ΑΕΚ επί της Κηφισιάς!

Η ΑΕΚ έκανε μεγάλο παιχνίδι και επικράτησε με 6-2...

Νίκη για Ολυμπιακό επί του Αστέρα στη Super League U15!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0...

Έριξε “τεσσάρα” στο Γιβραλτάρ η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική Παίδων πήρε τη νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ...

“Πεντάστερη” νίκη για την U15 του Παναθηναϊκού!

Η U15 του Παναθηναϊκού πέρασε με νίκη αυτό το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ